Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valaki, akinek RTX 2060 6GB kártyája van és moddol?
Tettem fel pár modot egyesével, hogy tudjam melyik az, amelyik nagyon leterheli a rendszert vagy problémákat okoz. Teszteltem őket Sanctuary meg Lexington környékén.
De tegnap amikor elmentem Cambridgebe, akkor lehalt az egész játék, fps leesett 1-re, ezt ott a környéken megcsinálta vagy 3x. Igaz a hídon szaladtam át gyorsan, de az előző 2 végigjátszásom alatt kevesebb moddal nem volt ez probléma. Vagy beleszaladtam egy olyan dologba, hogy ott elvileg töltőképernyő lenne, csak mondjuk lassabb mozgásnál ez nem jön ki?
Vagy a néhány darab agyon optimalizált modom okozott problémát?
Előző végigjátszásban inkább minimális fps drop volt városokon belül, de nem volt vészes. Most textúra modokkal viszont beleszaladtam egy ilyenbe, szó szerint.
Ha valakinek van ilyen kártyája és moddol, meg tudná osztani velem a listáját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest