Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu77
aktív tag
válasz
bitpork
üzenetére
Jó ezt megteszem. Bár logikusan: látótávolság növelése = több GPU idő és több VRAM fogyasztás. Ezek lennének neki. Elengedem azzal, hogy nem a legjobb az optimalizáltsága. Ja azt nem is írtam, hogy a procit is ezért a játékért cseréltem i5 2320-ról i5 3570K (4.6)-ra. Próbáltam a memóriasebességet is felfelé vinni 1600-ról 2000-re de egyetlen fps-t sem nőtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Razer Iskur V2 Black gamer szék
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest