Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Végigtoltad már amúgy? Nem volt ilyen kihalt érzésed? Alig lézeng valaki az alapjátékban lvl 80 on nekiállsz futni a pusztába azt egyszer csak sarokba harap egy földi kutya egy óra után.

Én meg pont most vagyok 79 de ne tudd meg milyen érzés ha bárhova mész és nem lopakodsz kb 6 mp van vagy egy mert megindítanak feléd 6 rpg-t vagy 3 an nekiállnak 20 mm es tankbontó fegyverekkel lőni. De addigra már egy láthatatlan szupermutáns fejezi be a munkát és lefejez.
Persze csak akkor tűnik fel bazi nagy kék szikrázások közepette amikor meglendíti a halálos fegyvert addig csak zavart látsz a levegőbe. Predator tudod.. Nem szabad az ilyeneket kihagyni. Meg harangra ne kettővel csoszogjon már oda a paréj. De a legjobbak az ugráló nyuszik, mondjuk azt pont kikapcsoltam. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Garanciás Zalman házak!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Persze csak akkor tűnik fel bazi nagy kék szikrázások közepette amikor meglendíti a halálos fegyvert addig csak zavart látsz a levegőbe. Predator tudod.. Nem szabad az ilyeneket kihagyni. Meg harangra ne kettővel csoszogjon már oda a paréj. De a legjobbak az ugráló nyuszik, mondjuk azt pont kikapcsoltam.