Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chabe89
üzenetére
Hát igen
Castle-ben termeltem a vizet amihez kellett áram, plusz szépen ki akartam világitani hogy este (darker nights moddal) is szép világos legyen Castleben és a falon kivül is, plusz nem akartam hogy az udar zsufolt legyen generátorokkal, igy a Castle falán belül kerestem a generátoroknak helyet.Ez este van, ha lekapcsolnám az áramot, vak sötét lenne:
Itt látszik a háttérben hogy egyébként este mennyire sötét van a darker nights modnak köszönhetően:
Kiszámoltam és a legnagyobb áramot adott helyből ilyen kicsikkel tudtam elérni a képen látható elrendezésben. Viszont zaj is volt bőven, de csak abban a szobában szerencsére, az udvaron nem lehetett már hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Castle-ben termeltem a vizet amihez kellett áram, plusz szépen ki akartam világitani hogy este (darker nights moddal) is szép világos legyen Castleben és a falon kivül is, plusz nem akartam hogy az udar zsufolt legyen generátorokkal, igy a Castle falán belül kerestem a generátoroknak helyet.