Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyimger

őstag

válasz Ryder62 #5593 üzenetére

"az NV mapja olyan remekül van megcsinálva, hogy konkrétan kong az ürességtől."

Én meg erre reagálnék.
    Tudom, már írtam többször. De e felett nem tudok elmenni.
    Fallout 4, 20 settlement és hány város? Öt? A New Vegasban található települések lakottak. A Wikipedia szerint van belőle a New Vegasban 17. Van egy nagy sivatag, az rendben van, üres, de ez a dolga. A Fallout 4-ben mindenki két nagyvárost említ, Diamond City-t és Goodneighbourt. De Goodneighbourt miért is? Van egy bár, egy hotel, kétfajta bolt, és egy Memory Den, aminek a küldetésen kívül SEMMI szerepe vagy haszna nincs. Vannak lakott települések, de a lakosait mind úgy hívják, hogy "Settler". Hol van a háttértörténet, hol vannak a szituációk? Lexington egy nagy város, de üres. Concord is üres. Boston belvárosából lehetne két teljes értékű várost csinálni, de tele van fosztogatóval. Kiket fosztogatnak? A térkép több, mint kétharmada csak lövölde. Ott van az a versenypálya, de az is csak lövölde, nem lehet fogadni vagy saját robotot indítani. Vagy beszélgetni. Amikor felfedezek egy települést, mindig a felfedezés örömével megyek közelebb, aztán vagy ghoulok vagy mutánsok támadnak rám, egy amúgy teljesen érdektelen helyszínen. A térképen egymást érik az ellenséges helyszínek, néha megritkítva egy TELJESEN üres településsel, ahol elkezdhetsz vetni. Miért kell belőle 20? Ha van egy túlélőkből álló csapatom, akkor velük gazdálkodom és próbálok túlélni, miért kell ilyenből 20? A FO3-ban a Megatoniak lehetetlennek tartották, hogy eljussanak Rivetbe. Itt mindenki elzarándokolt Diamond City-ig, ezért üres minden? A történet szerint kisebb csoportokba verődés marha jó lett volna, és még játékélményileg is többet nyújtott volna. Egyedül Sanctuary Hills történtét tudom elfogadni, mert közel laktak a menedékhez. Remélem valaki nem ért majd egyet ezzel, mert még sokat tudnék ezen görcsölni, és ki akarom írni magamból. :D

Új hozzászólás Aktív témák