- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter
üzenetére
Ezek a mai Deathclaw tinik csak a saját kárukon tanulnak. Az egész azzal kezdődött, hogy a pofátlan dög pont a célbarlang szája előtt szunyókált. Aztán még fényképezkedni is akart (miután "biztonságos" távból fejbelőttem, hogy ugyan kotródjon már az utamból
), pedig én határozottan visszautasítottam az ajánlatot.
Tudom, hogy ez a lázadó kor meg tombolnak a hormonok, de azért mégis álljon meg a ló. A megfelelő szülői nevelés hiányát látva Claire-ből előbújt az anyai ösztön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondoltam, a szimpla Hazmat suit nagyobb feeling. A kiégett nukleáris pusztát szkafanderben köll bejárni.
Amúgy is sajnáltam volna rá a Fusion Core-t, pedig van most elég (Power Armor amúgy nagy királyság, de eszembe jutott egy idegesítő hibája; ha sisak nélkül nyomod, akkor is megmarad a HUD-ja).Jobb volt ez így. Meg 26x veszélyesebb. :>
Survival + HSM-mel még lvl. 30-on, 70+-os armorban is pl. egy szimpla Withered Feral Ghoul 2x, max. 3x a szemgödröm felé kap, aztán sanyi van. Egy Putrid Glowing One-nak elég egyszer, és csonkolva pörgök a sarok felé - nemhogy mindenféle túlfejlett Blood Bug-ok, Glowing Radscorpionok meg DeathClaw-ok, miközben a háttérből a nyakszirtemet fedő védőöltözetet (értsd armor 0) masszív Gamma-sugárzás karistolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), pedig én határozottan visszautasítottam az ajánlatot.