Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Tegnap este haladtam kicsit a Shaun-os küldetésben:
kipucuoltam Fort Hagent és nagy nehezen megöltem Kellog-ot is. 24-es szinten mentem le, de Kellog még így is halálfejes volt. Skálázódik a Kellog szintű ellenfelek szintje, vagy miért volt halálfejes? Azon gondolkodtam, hogy ha rendesen követem a sztorit, akkor szerintem már 10-es szint alatt ideértem volna. Akkor vajon milyen szinten lett volna??
Amikor kiléptem az épületből, megjelent a BoS anyahajó...hát mit ne mondjak azért tátva maradt a szám. B@szott nagy repülő ojjektum!!! Gondolom innen kezdődik majd az BoS vs. Institute vonal, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- XPEnology
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest