- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Tegnap este haladtam kicsit a Shaun-os küldetésben:
kipucuoltam Fort Hagent és nagy nehezen megöltem Kellog-ot is. 24-es szinten mentem le, de Kellog még így is halálfejes volt. Skálázódik a Kellog szintű ellenfelek szintje, vagy miért volt halálfejes? Azon gondolkodtam, hogy ha rendesen követem a sztorit, akkor szerintem már 10-es szint alatt ideértem volna. Akkor vajon milyen szinten lett volna??
Amikor kiléptem az épületből, megjelent a BoS anyahajó...hát mit ne mondjak azért tátva maradt a szám. B@szott nagy repülő ojjektum!!! Gondolom innen kezdődik majd az BoS vs. Institute vonal, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest