Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval...
Túladagoltam kokóval az öregasszonyt Sanctuary-ban. Remélem nincs befolyással a küldetésekre. Próbáltam befogni melóra, mert csak ott üldögélt, míg mások halálra dolgozták magukat, de csak könyörgött, hogy adjak neki anyagot. Azt hittem egy idő múlva neki is tudok utasításokat adni, erre kipurcant. Vagy három seetlers ott álldigált órákig, és jajveszékeltek, nem dolgoztak. Visszaültettem a testet a foteljébe, hátha megnyugszanak, de nem. Egy idő után eltűnt a teste, és lenyugodtak a kedélyek. Rájöttem, (lehet nem mondok újdonságot) hogy az épületek áramellátásához nem kell mindent bekábelezni.
Feldobok a tetőre szépen elosztva 2-3 póznát, (Már ahová lehet) összekötöm őket a generátorral, és bent máris van áram. A kisebb póznáknak persze kisebb a hatósugara is. Lehetőség szerint a generátort, és a rádióantennát is odateszem.
Úgyis működik, hogy feltapasztok a falra egy csatlakozót, összekötöm a generátorral, és azon a falsíkon kívül-belül van áram. Nagyjából be lehet határolni a hatósugarát egy lámpával. Ennek ellenére van pár olyan lámpa, amely hol működik, hol nem. Illetve működött, de arrébb raktam, elaludt. Visszatettem, és nem akart újra világítani bármit is csináltam. Egy mellé rakott ugyanolyan vidáman világított.
Nyilván valami bug.Az árammal működő védelmi ágyuk áramellátását is úgy kell szervezni, hogy minél kevesebb kábelezéssel, illetve nyersanyagba kerüljön.
Azért az durva, hogy egy világító panelnek (amit programozni lehet, hogy milyen színű legyen) 1 egység áram kell. Egy komolyabb világító felirathoz, tekintélyes mennyiségű generátor kell.Azt észrevettétek, hogy a kapcsolók fordítva működnek? Engem nagyon megzavart. (Emiatt nem működött pár napig a toborzó-rádió)
Ha a kapcsoló lefele áll, (lekapcsolva) akkor van felkapcsolva, -> zöld fény. Felkapcsolt állapotban van az áram megszakítva. -> piros állapotjelző fény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest