Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ez egy spoileres háesz, de legszívesebben mindenkinek személyesen mesélném el...

A préri felfedezése után elkezdtem csinálgatni az egyéb küldetéseket, most épp
Ha a párbeszédrendszer faék egyszerűségű, akkor erre a kvesztre nem tudom mit mondjak. Mindig utáltam, ha nézni kell, ahogy egy játék magával játszik, na de ez?!Paladin Mittudoménkit kellett elkísérni az Arcjetbe, hogy megszerezzünk egy nagyteljesítmé... mindegy is. Az hagyján, hogy a kisérgetés közben arra figyelek, hogy nehogy észrevegyenek, mert nincs értelme sem magamra vonni a robotpajtások figyelmét, csak a loottal szöszölgetek, miközben Pali arat. Legyen.
Aztán Palika megy tovább előre, lelövi a falról a védelmi ütegeket is, tovább aratja a robotokat, de olyan sebességgel, hogy azt sem tudom mondani, hogy "putty". Legyen.
De ez még semmi. Barátunk, Palika aztán még egyedül feltartóztat további negyvenhét robotot amelyek felülről esnek lefelé.. megszánom, ököllel ráverek a nagy piros gombra, rohadjanak meg mind. Fényesség támad. Na végre. Csak elfárad már a gyerek. De nem.
Pali kibírja szuperenergiadzsúzt is, ami a semmiből potyogó, el nem fogyó robotesőt is megállította, annyi az egész, hogy féltérdre ereszkedik. Biztos a nagy fény az volt, hogy szintet lépett, és félistenből isten lett. Neki is szintet kell lépni, nem gáz ez. De az is lehet, hogy csak így hunyorog, féltérden.A reakcióm teljesen egyértelmű és érthető volt. Azonnal megpróbáltam agyonlőni, felmorzsolni, elhamvasztani, megalázni, leköpni, ott, azon nyomban. Nem ment. VATS-ból sem engedte.
Odamegyek, már erősen torzul azért az arcom, próbálom visszatartani, hogy ne ordítsam le a fejét, hogy mi a jó élet volt ez, remegő ajakkal rányomok egy E betűt, ahogy ott pihen. Mire ő elmosolyodik, kiegyenesedik, megigazítja a szemöldökét, és annyit mond, hogy "a lényeg, hogy életben vagyunk". Nekem ennyi volt, köszöntem. De lagalább jót röhögtem ezen a... játékon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest