Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Bármit meg lehet beszélni, de a poénok lelövését ánglius eredetű szakszóval spoiler-nek nevezik. Ha olyan megjegyzést írsz, amelyben a történetre nézve valamilyen fontos elem található, akkor az előbbi hozzászólásomban látott formában szokás előrejelezni: egy figyelmeztető "SPOILER" felirat kivastagítva, majd az utána következő spoileres leírást tartalmazó szövegrész halványan. Ééérted, hogy könnyen átugorhassa, aki még nem ismeri., és nem is akarja ismerni, mert maga szeretné megtapasztalni.
Az előző hónapokban főleg modokról, helyzetekről, poénokról, egyes esetekről beszéltünk, de a konkrét sztoriról csak ritkán, és szándékosan homályosan fogalmazva.
Nem tudom olvastad-e pl. a Trónok Harcát. Magyarul ugye négy kötet jelent meg eddig, de én elolvastam az ötödiket is agolul. No most ha te, tételezzük fel, Trónok Harca fan lennél, és én lelőném, hogy az 5. kötet végére mi lesz a sorsa mondjuk Cersei-nek, gondolom nem lennél maradéktalanul boldog... Erről szól ez a spoiler-történet, amúgy no offense.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest