Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz Hunork #4521 üzenetére

Bármit meg lehet beszélni, de a poénok lelövését ánglius eredetű szakszóval spoiler-nek nevezik. Ha olyan megjegyzést írsz, amelyben a történetre nézve valamilyen fontos elem található, akkor az előbbi hozzászólásomban látott formában szokás előrejelezni: egy figyelmeztető "SPOILER" felirat kivastagítva, majd az utána következő spoileres leírást tartalmazó szövegrész halványan. Ééérted, hogy könnyen átugorhassa, aki még nem ismeri., és nem is akarja ismerni, mert maga szeretné megtapasztalni. ;)
    Az előző hónapokban főleg modokról, helyzetekről, poénokról, egyes esetekről beszéltünk, de a konkrét sztoriról csak ritkán, és szándékosan homályosan fogalmazva.
    Nem tudom olvastad-e pl. a Trónok Harcát. Magyarul ugye négy kötet jelent meg eddig, de én elolvastam az ötödiket is agolul. No most ha te, tételezzük fel, Trónok Harca fan lennél, és én lelőném, hogy az 5. kötet végére mi lesz a sorsa mondjuk Cersei-nek, gondolom nem lennél maradéktalanul boldog... Erről szól ez a spoiler-történet, amúgy no offense.

Új hozzászólás Aktív témák