- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Sajnálom
Írod, hogy régi motoros vagy de azért hátha, ezeket még megkérdezem:
Fenn van-e a legfrissebb: DX9c ?
A Visual C++ SP1 ?
A .net Framework 2.0 ?
A .net Framework 4.0 ? Ne kérdezd ezek miért kellenek, de amikor feltettem őket a Morrowind Overhaul 2.0 futtatása miatt, akkor hirtelen minden Gamebryo motoros játék sokkal stabilabbá vált (még a Skyrim is)
A Haas által korábban belinkelt unofficial patch fenn van?
A VGA drivere mikori? Lehet, hogy egy régebbi verzió megoldást jelentene.
A hangkártyák sokszor jelentenek problémát. Próbáltad úgy, hogy hardveresen eltávolítod?Ha mindezt végigzongoráztad, és nem működik, akkor sajnos passz. Nálam sem tökéletes, tegnap este 1,5 órát sikerült játszanom, ez idő alatt egyszer lefagyott. U. az a hiba jelentkezett mint korábban: egy bizonyos jelenetnél lefagy, és onnantól kezdve azon a helyen mindíg lefagy. Konkrétan épp Moira sugárzásos küldetését akartam teljesíteni, ezért elkezdem vizet szürcsölgetni Megatonban, a férfi mosdóban a retyóból
Szürcsölgetés közben kifagyott, és onnantól kezdve ott mindig kifagyott. Az oldotta meg a problémát, hogy átmentem a női mosdóba szürcsölgetni.
Az általad írt ini buherát végrehajtottam, de Haas unoff patch-ét még nem tettem föl, mert először bele akarok tenni a játékba kb 10 órát, kitapasztalni milyen típusú hibák jelentkeznek, és milyen gyakorisággal. Végül is ha így marad, és 1,5 óránként xarik be, az még tolerálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SQL kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest