Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még annyit tudsz csinálni, hogy felteszed a javításokat, aztán újra crack.
Néha nekem is fagy, akkor újra crackelem és fut egy-két napig fagyás mentesen.....
Annak idején a sokkal gyengébb gépemen max grafikán a tőrt játék röccenés és fagyás mentesen ment, csak a mostani gépen és az eredeti szarakszik...
-
-
_bs_
tag
@Tsanya: nem biztos h ugyanaz a probléma mint nekem volt, de a szimptómák hasonlók voltak. Én még valamelyik korai patch-el jártam így és annyi volt a megoldás h a területileg illetékes patch-et kellett telepítenem és végül egy lengyel siteról húztam le.
Ha jól tudom 1.7esből US és UK változat van, próbáld a másikat mint amit eddig, hátha.. Valószínű más lesz a gond mert most UK F3ra US DLC lemezről telepítettem kiegészítőket és US patch felment rá, szóval ez valószínüleg rugalmasabb mint a kisebb verziószámoknál..@00roli00: lemez felmásol HDDre és onnan telepítés? Esetleg a lemezedről Daemon tools-al csinálsz egy lemezképet és azt indítod el?
-
katt777
félisten
Hát, próba szerencse. Angol verziósok biztosan nem tudják megmondani.
Mondjuk egyrészt beszélek angolul (értek is
), másrészt azért nem várok magyar kiadásra, hogy aztán szívjak a javíthatatlan bugokkal (még az angolban is maradt éppen elég). Német nyelvterületen meg évek óta cenzúrázzák a játékokat (FO3-at is!), szóval olyat meg nem veszek, haverom is szív eleget az Ausztriában gyorsan megvásárolt játékokkal, közben meg azzal vigasztalja magát, hogy mindenki másnál előbb megszerezte
.Turning Point volt érdekes ilyen szempontból, az már az angol verzióban is cenzúrázott volt, de ha Vista alatt és DX10-ben játszott az ember, akkor nem.
Más kérdés, hogy mekkora ganaj egy "játék"... -
-
katt777
félisten
Hát sajna ez a gáz a magyar kiadásokkal, nem feltétlenül jönnek hozzájuk a patch-ek. Ha mindent alapra téve is hibázik, akkor kezdheted a régi FO3-osok által már jól ismert 50X megyek föl a dombra + TCL, átugrok más helyre és visszamegyek, stb. technikákat, amelyek miatt drasztikusan megnövexik a játékidő. Lehet, direkt építették be ezeket a bugokat az engine-be, hiszen amíg Oblivionban 200+ küldetést is végrehajthatsz, itt mindent kijátszva (csak feljegyzésekben találtakat is), DLC-kkel együtt össz-vissz 51-et tudtam.
-
katt777
félisten
1.7-es? Bár mondjuk nálam egyik fordítással és patch-csel sem csinálta.
Ha valami tuning van a gépen, vedd vissza, mert az okozhat ilyet, illetve VGA. Szoktam volt mondani, hogy akinél memtest, IBT, 3DMark és társaik gond nélkül futnak, azok gyorsan kezdjenek el FO3-azni.
ini-fájl mod még bekavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), majd elindítottam újra, és minden rendben ment, patch fent volt.
Mondjuk egyrészt beszélek angolul (értek is
.