- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4665 üzenetére
Nem vagyok naiv, mert van alapja, de szerintem a véglegekig gonosz állam is eltúlzott álláspont. Evil Sam bácsi se hord cipőt, mert nem tudja felhúzni a patáira, miközben reggel-este ártatlan gyerekek előtt kismacskákat folyt meg . . . követ el minden állam mocskos dolgokat, ezt lehetne sorolni napokig. De itt egy olyan szituációról beszélünk, amikor egy egész állam szűnik meg, és egyetlen fonál tartja csak a felszínen, egy cérnaszál választja el a történelemkönyvekben a múlt időtől: az a pár tízezer ember, akik a vaultokban élnek. Nem hiszem, hogy a klónozós, 1 nő vs 999 férfi (mert ilyen is volt
szegény . . . ) meg a hasonló kísérletek ilyen helyzetben - még akár a nagyon-nagyon gonosz állam szempontjából nézve is - megengedhetőek vagy logikusak lennének. Persze tudom, hogy ez csak egy játék, csak ötletként vetettem fel ezt a két gondolatot.
Bár tény, hogy a Fallout világába belepasszol egy ilyen "beteges" állam, az egész játéknak van egy nagyon fura, fogalmam sincs minek nevezhető morbid humora.
Legjobban egyébként az üzeneteket szeretem, amelyek a háború idején születtek. Félelmetes olvasni némelyiket, van hangfelvétel, ahol hallatszanak a becsapódások, meg leírások a háború első napjairól . . . ezek mind nagyon komolyak, hátborzongatóak. A Metro2033 könyvben is volt egy ilyen rész, amikor egy jegyszedő fülkébe szorult csaj utolsó napjait leírta a falakra tollal, brrr . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest