Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CarryPotter
üzenetére
A poszt/kép mellett jobb oldalt van egy legördíthető ikon, földgömb (ha nyilvános), ember (ha ismerősök), lakat (ha csak te látod).
Nagyon szívesen!
-
válasz
CarryPotter
üzenetére
Üdv,
Ha a láthatóság ismerősökre van beállítva, akkor olyanok nem tudják kedvelni, akik nem az ismerőseid.
-
válasz
CarryPotter
üzenetére
Üdv,
Nekem már egy jó ideje eltűnt az ismerősök keresése, valamint az ismerősök ajánlás is...
Ismered a srácot, vannak közös pontok, pl. ismerősöd, de ilyen lehet még a lakhely, iskola, munkahely, stb... Valószínűleg, több közös metszetet is talált a rendszer. -
kidnou
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Ebben sincs anomália. Ismerősöd ismerőse, ergo lehetséges ismerős neked.
-
kidnou
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Nincs ebben semmi anomália. Ha mindkét közös ismerősödnél tiltva van az ismerősök láthatósága, akkor nem fogod látni a nevüket.
-
Chrystyn
tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Hello ! Ezeket már én is észre vettem,nálam mindig kevesebb közös ismerőst mutat mint amennyi tényleg van pl.kollegák. Én elkönyveltem annak, hogy fb se tökéletes mint ahogy semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_