Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Piftuka
üzenetére
szintén zenész, nem értem miért kell erre rákényszeríteni az embereket, akinek tetszik használja, akinek nem az meg hadd maradjon már a réginél. az sokkal egyszerűbb, áttekinthetőbb.
egyébként nincs semmilyen mód rá hogy visszaállítsák a régit (pl írni vmi facebook adminnak vagy egyéb almenü almenüjében egy gomb amit nem találta meg)?
eddig is csak kényszerből használtam, már ez az egyedi profil név bevezetése sem tetszett, de azt megoldottam hogy úgy tűnjön mintha az eredeti profile id-m látszana.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_