Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz Mr. Elliot #3203 üzenetére

Nem arról van szó hogy ki zárta le a múltat, meg ki nem.
    És arról sem, hogy mély kutatás kell hozzá.. Elég ha rákattint x évvel ezelőttre, az egyik hónapra, és már ott is van a sok szerelmes üzenet. Két kattintás. Nálam ez már nem ügy mert kitöröltem mindent, de ez akkor is pofon az eddigieknek. Ha belegondoltok azért elég egyértelmű volt, hogy az évekkel ezelőtti dolgok falról úgy lesüllyednek, hogy azt nem lesz türelme előkaparni senkinek, a két kilométer hosszú facebook oldalt meg úgysem bírná a gép RAM-mal, vagy ha az igen, akkor a böngésző omlana be. Én így álltam hozzá, hogy soha többé nem lehet ezeket előszedni.

És arról sincs szó hogy mondjuk a barátnőm a múltam után kutasson, elég lett volna hozzá csak az hogy kíváncsi milyen voltam akkor... És ez nem csak velem, velünk, bárkivel megeshet.
    Nem azért mert a múltamban vájkálna, de ha mégis megnézne 1-2 régi posztot, még véletlenül se érezze magát rosszul miatta egy pillanatra se ha mégis olyat talál amit eszébe sem jutott keresni.. Nyilván ti sem mutogatjátok az exbarátnőkről készült képeket az újnak... Ugyanígy nem szabad megtalálnia a régi posztokat, mert többek között semmi köze hozzá. Na és ez a pofátlanság a facebooktól, és az elv, hogy felássa ezt az egész dolgot, de ráadásul túl könnyen elérhetővé teszi.

Új hozzászólás Aktív témák