Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Ez is egy újabb ismerőskeresős oldal, bátorkodtam nyitni neki egy topicot (ha már van külön iwiw, külön myvip topic).
Az IWIWtől és társaitől annyiban különbözik, hogy ez globális. Meghívó nem szükséges, lehet regisztrálni is. Én most tettem meg, de még nem kaptam meg a visszaigazoló emailt, szóval nem tudok tapasztalatokat mondani, de biztosan jobb mint az iwiw.
Valamint van PH!-s csoport is, lehet belépegetni.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
Új ingyenes hirdetések
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen