Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Értelmetlen az iwiwhez hasonlítani, mert a facebook egy komoly és hatalmas oldal, míg az iwiw az egy mocsodék szar.
Én szívem szerint csak ezen lennék fent, és iwiwről törölném magam, de hát a döntés nem az enyém, hiszen az ismerősök legtöbbje azt a hulladék, igénytelen iwiwet használja, és nagyon kevesen vannak face-en, szal kénytelen vagyok iwiwezni egyelőre...
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
talmida
Közösségépítő
Meghívással talán még egyszerűbb, mert akkor azonnal visszaigazol, miután regisztrálsz.
Én küldhetek meghívást akinek kell, de ahhoz email címre van szükség.A facebook számomra elsőre kicsit bonyolultabbnak tűnt, mint az iwiw, de már megszoktam...nem olyan döcögős, mint az iwiw és a képek feltöltésével sem volt még eddig soha gondom...valami miatt mégsem nagyon vagyok oda érte, bár tény, hogy picit több dolgot kontrolálhatsz, mint az iwiwen. Pl bármikor törölheted a számodra érdektelen hozzászólásokat, megjegzéseket a faladon. Ami érdekes, hogy a képeidet (1 kivételével) CSAK a barátaid láthatják.
IN GOD WE TRUST!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest