Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Ejnye, nagyon leült a topik... 5 perce tart az Arsenal -Manchester rangadó... Azt hiszem nem kell írnom kinek hajrá

-
Viszlát
addikt
Hajrá MU

-
manutdzoli
senior tag
Kikapott a manchester!

Nem baj fiúk,messze van még a vége!Go United! -
Chili7
őstag
Hátha most jobban sikerül!
Portsmouth-Bolton 1:0
Birmingham-WHU 2:1
Fulham-Boro 1:2
Reading-Everton 2:1
Tottenham-Derby 3:0
Wigan-Sunderland 2:0
Newcastle-A. Villa 2:0
Man City-Man Utd 0:1
Blackburn-Arsenal 0:1
Liverpool-Chelsea 1:1 -
manutdzoli
senior tag
Sajna nem valami jól kezdett a manchester,de még van 36 meccs a szezonból,azt mind meglehet nyerni!

-
brownus
veterán
még egy fiatal a poolnál
[link] remélem idén sikerül a dobogó tetejére állni
-
Viszlát
addikt
Átmásolom ide, ne kelljen keresgélni: [link]
Kicker: biztos jó kedved van, chelsea folytatja ott ahol tavaly abbahagyta
-
schumi
aktív tag
Hát nagyon sajnálom én is h nem lesz a sport tv-n angol bajnoki, ez a legjobb bajnokság és átkerül eurora :/, ami nincs igazán elterjedve, vagy + fizetős .. alternatívákat nem tudtok ? bár szinte kizárt, de esetleg free live stream ?
-
Chili7
őstag
Tipp:
Sunderland-Spurs 0:2
Bolton-Newcastle 1:1
Derby-Portsmouth 1:0
Everton-Wigan 2:0
Boro-Blackburn 3:1
West Ham-Man City 1:1
Villa-Liverpool 2:1
Arsenal-Fulham 3:1
Chelsea-Birmingham 2:0
Man Utd-Reading 4:0 -
joe69
senior tag
-
Viszlát
addikt
Jó lenne tudni mi van a háttérben, ugyanis azt tudom, hogy sport 1-2 legnézettebb közvetítései az angol meccsekről voltak. Hogy miért adták ki a kezükből és ráadásul miért egy olyan csatornához került a jog, amit az egyik legnagyobb magyar szolgáltató nem sugároz, azt viszont egyszerűen nem értem...
maddog: oda tehetnék, mert az benne van a UPC családi csomagban
amúgy ne itt szidjuk a latin focit, egyrészt jó az is, másrészt mertne 
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Az Eurosport2 közvetíti idén a premier League meccseket:
[link]
Nekem már betették a Fibernet családi csomagba.
-
brownus
veterán
-
Viszlát
addikt
Mourinho megint bizonyította milyen ''fából'' is faragták:
”Ezek szerint minden a pénzről szól? Ha erről van szó, akkor a jövőben is a nagy költekezőkkel lesznek tele a lapok, a Chelsea pedig biztosan nem lesz köztük. Jól bevásárol a Liverpool, a Manchester, a Tottenham, és talán az Arsenal is” – fűzte hozzá a portugál szakember.
”Lehet, hogy a szezon elején arról fog cikkezni a sajtó, hogy a Chelsea nem tartozik a bajnoki cím várományosai közé, mivel nem erősítette meg megfelelően a játékos keretét”.
Nagyon-nagyon ócska duma... elköltöttek ők két év alatt annyit, mint amit a legnagyobb klubbok is közel egy évtized alatt. Persze most nem teszik, egyből mindenki helikopter... Eredményeket kéne hozni, a szenny dumát meg elfelejteni
-
Viszlát
addikt
Nos, kiadták az első forduló párosításait:
Augusztus 11, Szombat:
Arsenal v Fulham
Aston Villa v Liverpool
Bolton Wanderers v Newcastle United
Chelsea v Birmingham City
Derby County v Portsmouth
Everton v Wigan Athletic
Manchester United v Reading
Middlesbrough v Blackburn Rovers
Sunderland v Tottenham Hotspur
West Ham United v Manchester City -
-
Henry jöhetne a Milanba, úgy tűnik Seva nem jön vissza.
-
-
Nah, itt látszik a Kicker által korábban említett klubhűség nemléte; 10/20ezer fonton, vagy azon hisztizni, hogy más többet keres, mint ő... hát furi; erre is azt mondom, hogy mindenki annyiért adja el a szaktudását, amennyiért tudja. Ha Lampard béna volt, magánügy. Egyébként meg honnan tudja, hogy a kollégái mennyit keresnek, mi köze van hozzá...?!
-
-
Chili7
őstag
Vannak sikeres jáékosok, akiknek nem fekszik a PL. De biztos van, aki PL-ben él meg és máshol nem.
Pl Baptista-ról, Shevcenko-ról, talán Ballack-ról, Morientes-ről, Pandiani-ról, stb lerí, hogy nekik nem a PL az opimális. Mint ahogy Figo, Ronaldinho sem vállalta be. Remélem Deco , Dani Alves sem fogja, mert sztem beharapják.
Persze van olyan, hogy nem illik a környezetébe , de méis megél, mint pl Van Nistelrooy. -
Chili7
őstag
Lampard el- vagy nem eligazolására gondolok, Terry is, - Lampardhoz hasonlóan heti 10-20ezer Font-tól teszi függővé klubhűségét. Ha az Inter és a Barca meg tudja szerezni őket akkor gáz van. S
heva és Ballack nem lesz olyan alázattal a Chelsea iránt, mint ők.
SWP, J.Cole elégedtlen.
Szerintem elég ez. -
-
Kicker
őstag
Egyetértek Veled: Ballack sem volt hűdenagy igazolás Ő a tipikus agyatlan német fociba való, ahol mindent erőből oldanak meg, ő ésszel nem tud focizni. erre mit mondjak? nézd már meg légyszíves ki az a Micheal Ballack... nekem sem volt soha a szívem csücske, de egy jó focista, jó rúgótechnikával.. a Bayern és a Bayer leverkusen alapembere, és 2007-2008-ban szerintem a Chelsea-ben is jobb lesz, mint első évében...
sokan azt sem gondoltuk volna, hogy bajnoki címet szerez többen mondták, hogy nem fog... ezzel csak tovább tüzelték őket...
amúgy pedig jó lenne a PL-nek ha végre kiegyensúlyozottabb lenne, ha az elmúlt 3 évet nézzük a bajnoki cím nem volt túl sok esélyes.. ideje lenne ha többi csapat felzárkózna az első kettőhöz... ennek ellenére így is van ez a szakadék nem azt mutatja hogy a többi csapat gyenge, hanem az első kettő nagyon jó... -
Egyetértek Veled: Ballack sem volt hűdenagy igazolás
Ő a tipikus agyatlan német fociba való, ahol mindent erőből oldanak meg, ő ésszel nem tud focizni.
Az meg, hogy Fergie-mester nem képes megragasztani a csapatát az első helyen...?! Hmm... sokan azt sem gondoltuk volna, hogy bajnoki címet szerez
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
az érzelmeimre, jó...

egyébként vegyesek az objektívebb gondolataim... el tudom képzelni azt is, amit mondasz, hogy sziklaszilárd lesz az MU, de azt is hogy a Chelsea... egyébként Giggs-et és Scholest szerintem 2007-2008-as szezonban nem tudom elképzelni stabil MU kezdő játékosnak... azért már 34-35 évesek... nem? meg ez a Carrick, Fecske közzéppályássor sem túl acélos, de kétségtelen idén bejött nekik minden, nagyon jó volt az összhang a bajnokikon... de pl a Milan ellen látszott hogy ez keves lesz... illetve a Chelsea sokkal nem volt jobb a Wembleyben, de szerintem ott is érezhető volt hogy ez jövőre nem fog menni már... de akármi lehet, félreértés ne essék, nem akarok senkit bántani, csak játszom a gondolattal...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Ballack is rossz vétel volt mi? szerintem jó volt a Münchenbe is a Pizarro, erős, nagy ló mint Drogba...
Chili: nem tudom mi bomlik a Chelsea-ben... az agyam mer annyira jól játszanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként ez az idei PL 2. hely és a két kupa begyűjtése, illetve a BL szereplés nem volt rossz teljesítmény, annyi jó csapat van, nem lehet mindig nyerni... illetve az Arsenalosok mit mondanak? Lpool? Fergie nem hiszem hogy meg tudja ragasztani csapatát az élen, vagy hát majd elválik, de szerintem következő szezon megint a miénk lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Asszem tegnap olvastam, éppen Ronaldo nyilatkozta: ha kell, Ferguson-mester leüvölti mindenkinek a haját az öltözőben - pedig senki nem nézné ki belőle
(Pedig még anno Beckhamet is fejbe rúgta egy csukával...)
Kicker: Pizzaro-tól nem véletlenül szabadult meg a Bayern - nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szerintem rossz igazolás volt a Chelsea részéről. -
Chili7
őstag
Szerintem az Arsenal jól száll ki Henry-ből.
Harmincvalahány éves, és ha sérült, akkor az rányomja a csapatra a bélyegét. Ezzel a jelenséggel szakítani kell. Van Persie, Walcott, esetleg egy új igazolás tökéletesen meg fog felelni.
Liverpool? Talán majd idén. Ők összeérnek, Arsenal még nem, Chelsea talán bomlik, MU esélyes. -
Viszlát
addikt
Igen, majd kiderül. Az Arsenal úgy tűnik eladni kényszerül Henry-t, viszont akkor sehol sem lesz a csapat, mint ahogy idén se volt, amíg sérült volt. A Liverpool pedig az utóbbi években nem képes egy stabil szezont hozni, nagyon hullámzó a teljesítményük, vagy inkább úgy mondanám, lassan melegszenek be és ez nem megengedhető ezen a szinten. A Chelsea, nos, nem mondom, hogy nincs bennük a potenciál, többek szerint a madridi jelenség tapasztalható, bár szerintem annyira nem gáz a helyzet. Tény és való, hogy ha stabilabb csapatot tudnak építeni, gólerősebb támadójátékkal, akkor sokkal nehezebb dolga lesz idén a Unitednek.
Fergie mester merész vállalkozásba kezdett két éve és tartja magát az elképzeléshez. Fiatal játékosokból építkezik, hosszú távon gondolkodva, de úgy tűnik, rövid távon is bejön neki. Saját vélemény, hogy túl sok edző nem lett volna képes úgy megnevelni Ronaldo-t, ahogy ő tette. Persze még mindig gáz a srác néha, de ha visszaemlékszünk két évvel ezelőttre, ahhoz képest már kezesbárány. Szóval ha sikerül az új ifjúkat is betörni, akkor lesz egy brutális középpályánk, egy remélhetőleg magabiztosabb Rooney + valaki csatársor támogatására.
Egy szó mint száz, kemény volt az idei szezon is, de a következő úgy érzem izgalmasabb lesz
-
Kicker
őstag
ennek örülök...
gyengíti az ellenfelet...
Viszlát:
szerintem MU-Chelsea párharcban profi játékosok játszanak, ahogy az Arsenalba-Lpoolba de a különbség az egységben van, idén MU volt AZ egység, jövőre majd kiderül... ez a Pizarro gyerek aki a Bayerntől jött remélem pörögni fog... -
chicken
senior tag
Nincsen valakinek veletlenul meg a Football Factory cimu film biztonsagi masolata? Sajnos nem sikerult meg megnezni, pedig nagyon szeretnem.

[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már Arsenal-os? Én az volnék.
-
Viszlát
addikt
Helyes-helyes, szépen gyűlünk

-
Csyppa
senior tag
Szintén jelentkezem, mint Liverpool szurkoló.You'll never walk alone!

-
Kicker
őstag
Forza JUVE!!! és Go Chelsea!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
érthetetlen hogy a sport tv tényleg a legnézettebb programját veszi le/szórja el... ez már tény?
én egyébként nagyon szeretem az angol bajnokságot, nagyon jól lehet érezni a fotball lázat, ez a közvetítések/marketing érdeme is, de nagyon jól működik!! -
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
[link]
Jah és hogy tiszta legyen: FORZA MILAN, hajrá MUFC!
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Egy MU fan jelentkezik

A Premier League meccsei elvileg az Eurosport2-n lesznek láthatóak, ami még nem nagyon szerepel hazai TV szolgáltató listáján
Talán UPC Directen van, de ebben nem vagyok biztos.
Hargreaves érkezésének örülök, brutális lesz a középpálya. -
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A premier league hivatalos oldaláról [link]
-
ftc
nagyúr
Gera idén kihez igazol?

-
Viszlát
addikt
Ja igen, hogy tiszta legyen a kép: hajrá ManUtd!

-
KMan
őstag
Jovok en is! Everton es Newcastle rulz, most olvasom csak hogy Wright element, kar erte.
-
Drizzt
nagyúr
Ha Németh játszik, s van valahol a tv-ben, akkor sikítsatok rám!!! Persze ez vonatkozik Simonra is.
Vagy Máté Péterre. -
brownus
veterán
a sunderland edzője az ex MU-s keane? az, most átfutva a honlapjukat. akkor grat nekik

sajnálom gera csapatát, vele mi lesz? azért csak jobb lenne ha láthatnánk az angol bajnokságban és nem a törököknél vagy a görögöknél.
és hajrá pool, remélem a fiataljaink befutják magukat a nagy csapatba 1-2 éven belül
[Szerkesztve] -
Satan_Claus
őstag
Itt vagyok, itt vagyok

Hajrá Tottenham
No meg Sunderland, remélem, nem esnek ki
-
Na hajrá, angol foci drukkerek gyertek errefelé!
-
Viszlát
addikt
Csak nyár végén terveztem indítani a topikot, de látván, hogy milyen eseménydús az átigazolási időszak, úgy döntöttem, már most eljött az idő. Jelenleg talán a legnépszerűbb bajnokság az angol, így aztán úgy gondolom érdemes a külön topikra, már csak azért is, hogy ne a Bajnokok Ligája topikot offoljuk szét megint. Szeretettel várok mindenkit, csapattól függetlenül, értékeljünk, vitázzunk, tippeljünk - mindezt ha lehet, kultúrált hangnemben. Íme pár infó a kezdéshez:
A 2007-2008-es évadban szereplő 20 csapat:
Arsenal [link]
Aston Villa [link]
Birmingham City [link]
Blackburn Rovers [link]
Bolton Wanderers [link]
Chelsea FC [link]
Derby County [link]
Everton [link]
Fulham [link]
Liverpool [link]
Manchester City [link]
Manchester United [link]
Middlesbrough [link]
Newcastle United [link]
Portsmouth [link]
Reading FC [link]
Sunderland A.F.C. [link]
Tottenham Hotspur [link]
West Ham United [link]
Wigan Athletic [link]
Az előző évi bajnok a Manchester United, míg a három újonc a Birmingham, a Derby és a Sunderland.
Az eddig történt átigazolások csapatonként:
Arsenal
Érkezett: Lukasz Fabianski (Legia Warsaw)
Aston Villa
Távozott: Lee Hendrie, Jlloyd Samuel (Bolton Wanderers, ingyen)
Birmingham City
Érkezett: Fabrice Muamba (Arsenal), Stuart Parnaby (Middlesbrough, ingyen)
Távozott: Julian Gray (elengedett), Bruno N'Gotty (Leicester)
Bolton Wanderers
Érkezett: Jlloyd Samuel (Aston Villa, ingyen)
Távozott: Henrik Pedersen, Quinton Fortune, David Thompson, Cesar Martin (mindegyik elengedett)
Chelsea
Érkezett: Steve Sidwell (Reading, ingyen), Danny Philliskirk (Oldham), Claudio Pizarro (Bayern Munich, ingyen)
Derby County
Távozott: Seth Johnson, Paul Peschisolido, Paul Boertien, Lee Grant, Morten Bisgaard (elengedett)
Everton
Távozott: Alessandro Pistone, Richard Wright (elengedett)
Fulham
Távozott: Claus Jensen, Tomasz Radzinski, Mark Crossley, Mark Pembridge (elengedett), Wayne Routledge, Jan Lastuvka, Vincenzo Montella (lejárt kölcsönadás)
Liverpool
Érkezett: Németh Krisztián, Simon András (mindkettő az MTK-ból)
Manchester City
Távozott: DaMarcus Beasley (lejárt kölcsönadás), Trevor Sinclair, Stephen Jordan, Hatem Trabelsi (mind elengedett), Sylvain Distin (Portsmouth, ingyen)
Manchester United
Érkezett: Jonny Evans, Danny Simpson (mindkettő Sunderland, lejárt kölcsönadás) Nani (Sporting), Anderson, (Porto), Owen Hargreaves (Bayern Munich)
Middlesbrough
Érkezett: Jonathan Woodgate (Real Madrid)
Távozott: Abel Xavier, Malcolm Christie, Danny Graham (mind elengedett), Stuart Parnaby (Birmingham City, ingyen)
Newcastle United
Távozott: Craig Moore, Olivier Bernard, Pavel Srnicek (mind elengedett), Oguchi Onyewu (lejárt kölcsönadás), Titus Bramble (Wigan Athletic, ingyen), Antoine Sibierski (Wigan Athletic, ingyen).
Portsmouth
Érkezett: Sylvain Distin (Manchester City, ingyen), Hermann Hreidarsson (Charlton Athletic, ingyen), Sulley Muntari (Udinese)
Reading
Érkezett: Kalifa Cisse (Boavista)
Távozott: Steve Sidwell (Chelsea, ingyen)
Sunderland
Távozott: Kenny Cunningham, Tommy Miller (mindkettő elengedett), Jonny Evans, Danny Simpson (mindkettő Manchester United, lejárt kölcsönadás)
Tottenham Hotspur
Érkezett: Gareth Bale (Southampton)
Egyelőre ennyi, csapjunk bele!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyengíti az ellenfelet...
Talán UPC Directen van, de ebben nem vagyok biztos.