- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Vannak sikeres jáékosok, akiknek nem fekszik a PL. De biztos van, aki PL-ben él meg és máshol nem.
Pl Baptista-ról, Shevcenko-ról, talán Ballack-ról, Morientes-ről, Pandiani-ról, stb lerí, hogy nekik nem a PL az opimális. Mint ahogy Figo, Ronaldinho sem vállalta be. Remélem Deco , Dani Alves sem fogja, mert sztem beharapják.
Persze van olyan, hogy nem illik a környezetébe , de méis megél, mint pl Van Nistelrooy. -
Kicker
őstag
Egyetértek Veled: Ballack sem volt hűdenagy igazolás Ő a tipikus agyatlan német fociba való, ahol mindent erőből oldanak meg, ő ésszel nem tud focizni. erre mit mondjak? nézd már meg légyszíves ki az a Micheal Ballack... nekem sem volt soha a szívem csücske, de egy jó focista, jó rúgótechnikával.. a Bayern és a Bayer leverkusen alapembere, és 2007-2008-ban szerintem a Chelsea-ben is jobb lesz, mint első évében...
sokan azt sem gondoltuk volna, hogy bajnoki címet szerez többen mondták, hogy nem fog... ezzel csak tovább tüzelték őket...
amúgy pedig jó lenne a PL-nek ha végre kiegyensúlyozottabb lenne, ha az elmúlt 3 évet nézzük a bajnoki cím nem volt túl sok esélyes.. ideje lenne ha többi csapat felzárkózna az első kettőhöz... ennek ellenére így is van ez a szakadék nem azt mutatja hogy a többi csapat gyenge, hanem az első kettő nagyon jó... -
Kicker
őstag
Ballack is rossz vétel volt mi? szerintem jó volt a Münchenbe is a Pizarro, erős, nagy ló mint Drogba...
Chili: nem tudom mi bomlik a Chelsea-ben... az agyam mer annyira jól játszanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként ez az idei PL 2. hely és a két kupa begyűjtése, illetve a BL szereplés nem volt rossz teljesítmény, annyi jó csapat van, nem lehet mindig nyerni... illetve az Arsenalosok mit mondanak? Lpool? Fergie nem hiszem hogy meg tudja ragasztani csapatát az élen, vagy hát majd elválik, de szerintem következő szezon megint a miénk lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kicker
őstag
Forza JUVE!!! és Go Chelsea!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
érthetetlen hogy a sport tv tényleg a legnézettebb programját veszi le/szórja el... ez már tény?
én egyébként nagyon szeretem az angol bajnokságot, nagyon jól lehet érezni a fotball lázat, ez a közvetítések/marketing érdeme is, de nagyon jól működik!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)