Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
az érzelmeimre, jó...

egyébként vegyesek az objektívebb gondolataim... el tudom képzelni azt is, amit mondasz, hogy sziklaszilárd lesz az MU, de azt is hogy a Chelsea... egyébként Giggs-et és Scholest szerintem 2007-2008-as szezonban nem tudom elképzelni stabil MU kezdő játékosnak... azért már 34-35 évesek... nem? meg ez a Carrick, Fecske közzéppályássor sem túl acélos, de kétségtelen idén bejött nekik minden, nagyon jó volt az összhang a bajnokikon... de pl a Milan ellen látszott hogy ez keves lesz... illetve a Chelsea sokkal nem volt jobb a Wembleyben, de szerintem ott is érezhető volt hogy ez jövőre nem fog menni már... de akármi lehet, félreértés ne essék, nem akarok senkit bántani, csak játszom a gondolattal...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest