Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Üdv!
Tud vki mondani olyan hanganyagot amit munka közben lehet hallgatni és ami inkább szavakat tanít.Nem csak ilyen szituációk vannak bent?Én még gimnáziumban tanultam németet heti 8 órában meg is csináltam a középfokú C nyelvvizsgát de azóta nem beszéltem egy szót se németül.Úgy vagyok vele hogy a hátamon fel áll a szőr a német nyelvtől
De most mégis fel kellene elevenítenem kicsit mert lehet nyáron fogok ausztriában dolgozni.Az angol az majdnem folyékonyan megy és mindig angolul jut elöszőr eszembe egy szó azért kellene vmi olyan hanganyag ami elmondja magyarul majd németül a szavakat
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest