Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ritus2006
csendes tag
válasz raziel01 #11928 üzenetére
Ja.
Kitalált egy olyat, hogy az egyik haverja tud rátenni akármilyen játékot, gondoltam, nem gáz, ahhoz hogy bármit csináljon, engedélyeznem kell E-mail-ben.
Megadtam a felhasználó név+jelszót, és azt a kódot, amivel betud lépni.
Aztán jött egy E-mail, hogy sikeresen megváltoztattam a kommunikációs E-mail címem...
Innentől volt a gáz.
Kitaláltam az új jelszavát, és a kommunikációs E-mail-jét is.
Már csak az E-mail jelszava kéne és vissza tudnám szerezni.Bizalom nélkül nincs üzlet.
-
freemanone
addikt
válasz raziel01 #11962 üzenetére
Igen, de ha amerikai angolként nézem akkor nem, mint említettem sokan használják helytelenül és nem akartam kiemelni, de a legtöbbször az amerikaiak.
Nyelvtanilag ugye akkor használjuk a were-t ha kívánunk valamit, egyéb esetben a was.
Azért ragadtam ki a Pink floyd szöveget, mert kellemesen poénos és vissza lehet vágni vele, feltéve, hogy a kollega él a lehetőséggel.[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz raziel01 #12057 üzenetére
Ez inkabb csak olyasfajta forditas, ami azt a celt szolgalja, hogy az erdeklodok tudjak, mi magyarok milyen szofordulatot hasznalunk erre a helyzetre. Elo angol beszedben nem hasznaljak, naluk ez ebben a formaban nem letezik.
Ez mukodik forditva is: idehaza sem hallom, hogy "ne szamolgasd a kiscsibeidet, mig ki nem kelnek", pedig a forditas nagyjabol jo, magyarul is megallja a helyet.
-
dabadab
titán
válasz raziel01 #12252 üzenetére
Az más (azt jelenti, hogy megvették az összeset), jelen esetben a "discontinued" kell (ami azt jelenti, hogy nem gyártanak többet).
Egorov: a "cancelled" nem is kell, egyszerűen csak annyi, hogy "discontinued", abból teljesen világos, hogy leállt a gyártása.(#12246) moonlight115: bár nekem is tiltakozott a nyelvérzékem, de megkérdeztem a google-t, és a "he hasn't a" kifejezésre negyvenmillló találatot dobott, szóval létező dolog, bár az mondjuk feltűnő volt, hogy pl. újságírók nem használják.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
b0bcat
addikt
válasz raziel01 #14357 üzenetére
There were 3 games in the shopping cart. I entered the security number of my card, then I clicked BUY. The page began to load but it eventually failed to do so. I closed the page and then re-opened it, and I saw that the items were still in the cart. I clicked BUY again. It worked this time; I got the receipt and the acknowledgement e-mail.
My problem is that I believe that the sum for the items was charged twice. Is that possible? Could you, please, check it?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest