Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kíváncsi
őstag
thx
NA re mindenkinek!
lenne még pár mondat :
it will create quite a buzz in your facility!
Sunless tans take less time than a real tan; you can have a tan the same day. - ennek a mondatnak a végét nem értem eleje: a napfénytelen barnulás kevesebb időt igényel mint a normális. ...
You don't have to start ''working on your tan'' weeks in advance. - nem kell hetekkel előre a barnulásán dolgoznia?
előre is thx
[Szerkesztve]''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
Lököm: ez egy Massive Attack szém címe, itt a szövege:
és rosszul volt felcimkézve az MP3 én kérek elnézést...
Bővebben: link
közben leesett, hogy talán a számcím rossz és valóban...Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
kamikaze boci
őstag
-
corlagon
senior tag
Akkor:
''Ha én tanár lennék és egy tanulónál találnék egy puskát elvenném tőle , arra kapna tőlem egy 1-est de tovább írhatná a dolgozatát, és azt is leosztályoznám''
If I were a teacher and found crib notes on a student, I'd take'em from him <vagy: take'em off of him>, give him an F, but he'd be allowed to go on <vagy: carry on / continue> with the test and he'd get a grade for it <vagy: it would be graded> later on. -
corlagon
senior tag
A ''crib notes'', így többes számban, a puska egyik használt fordítása. Még a cheat sheet-et hallottam, a többi szótári. Az elvenni valakitől nekem inkább take sg off of sy, ha élettelen a cél, akkor take sg off sy, de használatos a take sg off from sg is. Szokás kérdése, szerintem nyelvtanilag mindegyik jó.
-
VladimirR
nagyúr
-
WEBER
tag
köszönöm már fel lett használva amit corlagon mondott.
neked van valamilyen nyelvvizsgád vagy nyelvismereted hogy ennyire vágod a témát?
te nem vagy fönn msn-en mert néha napján kéne egy-két mondatot fordítani.Ne mássz fára ha nem tudsz úszni mert könnyen elüthet a villamos. http://www.aaaah.dreamworld.hu/
-
corlagon
senior tag
A Jackassban kipróbálták. Durva, 2 ilyen horgas tüskét lőtt ki, totál bemennek a bőr alá, a végén fogóval kellett kitépnie a csákónak. Amikor ráküldték a feszültséget, csak fetrengett meg rángatózott. Meg persze fenyegette a Taser-es fickót, hogy ha mégegyszer megnyomja a gombot, akkor kinyírja.
Nem lehetett kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic