Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, szeretnék tőletek kérni egy SOS fordítást, egy rendeléssel kapcsolatos amit november 23-án adtam le egy amerikai webáruházban. Visszakérdeztem hogy megjön-e karira, erre ezt a választ kaptam:
"Hi Gabor, Your order will be shipping in about two weeks.
I don’t think it will get to Hungary in time for Christmas.
You could print out pictures of the items and wrap them up and tell them the items are on their way from America?
Sharon"
A félkövérrel kihúzott mondatot nem értem, segitsetek a pontos forditásban! nem értem hogy jön össze a csomagolás a nyomtatással, meg még a végén kérdőjel is van
) kösziii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest