Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Nemrég a telekomos BF akcióknál volt az, hogy elfogyott a készlet, aztán pár nap múlva egyesével jöttek vissza a rendszerbe, Bestbuy topikban ilyeneket is megvettek, és kiszállításnál derült ki, hogy azért jöttek vissza a rendszerbe egyesével, mert ezek visszaküldött termékek. Ezek között voltak olyanok is, amiknek a doboza annyira szét volt marcangolva, hogy át sem vették a futártól. Ezért vagyok óvatosabb az ilyen 1 db-os készletnél, főleg ediginél, mert olyan mennyiségű rossz tapasztalatot olvasok itt-ott, fényképekkel alátámasztva, hogy nem tudok nyugodtan rendelni tőlük ilyen esetben.
Alzánál pl jelzik, ha egy termék új, felbontott, újszerű, vagy használt, így ha újat rendelek, tudom, hogy az új is lesz, eddig legalábbis mindig így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest