Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

Sziasztok !

Túl vagyok életem első subzero teszjén. Tegnap végre sikerült egy régi álmom, szárazjéggel benchelhettem.
    Kicsit olyan volt, mint egy strucc első szárnycsapásai így visszagondolva :DDD, de első alkalomnak megtette.
    Óriási élmény volt, már most alig várom, mikor csinálhatom újra ! :K
    2 rendszert szerettem volna megfuttatni. Phenom II 3 mag + 4770K. Az Amd egész jól működött. Attol eltekintve, hogy az első fél órába azt sem tudtam, hova nyúljak, született pár jó eredmény. Nincs kimaxolva igazábol semmi, a proci ennél többet tud sztem csak fel kell nőnie a kezelőnek a feladathoz. :)))
    Ez volt az a Phenom (Koszoslábú a neve, mert valami eltávolíthatatlan kosz van az alján. :DDD), amit anno kölcsönadtam netezni Ádámnak. :))) (2 cine wr lett belőle. :C )
    Bench közben megtörtént egy másik örömteli dolog is. Meglátogatott Joci ! ;)
    Ő hergelt fel annyira, hogy húztunk is egy 3 magos Geekbench wr 2-t. Geek
    Amd-s tesztek után felmelegítettem, szétszedtem, összeraktam a 1150-est. Elsőre rossz lett a kontakt, másodszorra sajna becsípett a pot egy apró szigetelés darabot és ott eláztatta a lapot. :((
    Joci tanácsai után sokkal hidegebben tudtam tartani a potot pedig. "Elég lett volna kevesebb szesz is. Mondjuk negyed ennyi !" :DDD
    -60 fok körül volt stabilan. 4770K-val volt egy boot. 5400 mhz / 5000 uncore, 1,45 vcore mellett. Sima boot, winbe bement, futtattam 1-2 benchet gond nélkül. Aztán restartotam volna, de már nem volt hajlandó kijönni biosbol. :((
    Akkor néztem, hogy tocsog a socket körül minden.
    Ilyen felemás érzelmekkel fejeződött be az első subzero tesztem. Rengeteg dolgot csináltam rosszul vagy nem is csináltam egyáltalán pedig kellett volna, de nagyon tetszett. Sok mindent tanultam közben. Jobban elő kell készülnöm és már tudom is mikre kéne figyelni nagyjábol ! :))) Nem lesz átszerelegetés következőleg. Egy jól előkészített rendszert fogok kimaxolni a lehetőságekhez képest és pont. A 4770K brutális lesz, úgy hiszem ! ;)
    Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, a bíztatást és a hozzáállást, amikor olyan sok hülyeséget kérdeztem !! :R

Új hozzászólás Aktív témák