Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devin92devin
tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem gigabyte 880GA-UD3_h lap egy Phenom II B60 társaságában vízzel hűtőm, gondoltam durvább tuningolásba kezdek hát fagyasztottam le vizet pumpa bele kezdtem 4200 mhz-vel 1,475 volton csak a cpu szorzót állítottam nem fsb, hozzáteszem ennyit sima vízzel is ment csak kicsivel magasabb feszen, 5/c primet futtattam proci 17 fok volt max gondoltam tovább megyek 4400 mhz, 1,61v kellett hogy 5/c primet bírja legalább proci max 30 fokos volt de a jég egyre jobban olvadt
, és ennyi volt a vége amit nem is gondoltam volna 4600 on már 1.8v-is kifagyott az üdvözöljük-nél
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem
, biosban csak szorzót állítottam és cpu feszültséget, esetleg másnak is adni kel + feszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és ennyi volt a vége amit nem is gondoltam volna 4600 on már 1.8v-is kifagyott az üdvözöljük-nél
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem
, biosban csak szorzót állítottam és cpu feszültséget, esetleg másnak is adni kel + feszt?