Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
jajajajaja, jó lenne egy ilyen történet.

a nitrót valahogy összekuporgatnánk közösen, de ha ügyesek lennénk még támogatókat is lehetne szerezni a "rendezvényre". nem azt mondom hogy abból az összegből a hátralévő életünkben gond nélkül élhetnénk, de nem is ez lenne a lényege.
a tesztek meg : ki mit szeret.... lehetne 2d meg 3d tesztezni, a lényeg hogy lássa az eccerűember, hogy ilyen is létezik
támogatnám az ötletet elég erősen

-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
a házi verseny ötlete sem rossz , de akár lehetne hogy mindenki kiválasztja a kedvenc benchmarkját és abban próbál meg nagyot alkotni, a sok tuning platform egyszerre mindenképpen látványos és nézőcsalogató lenne, de ha valaki felajálja a pincéjét, ott is nagy bulit lehetne csapni

-
Achill3uS
nagyúr
jövőre elgondolkodhatunk egy ilyen történet megvalósításának lehetőségén sztem is... csak kell hozzá: hely, ln2, és a rendezvény keretein gondolkodni... amolyan open day szerüen, vagy csak magunk lennénk... mit benchelnénk, mindenki hoz saját hw-t vagy lenne közös projekt esetleg háziverseny vagy csak freestyle... stb
-
Tidus
addikt
"...Köszönet. Majd egyszer talán lesz egy olyan rendezvény is amire mind el tudunk menni és mindenkivel közösen tesztelhetünk..."
Ez jól hangzott, legalább is azoknak akik álltalában itt időznek, mivel személyesen elég komoly eszmecseréket lehetne levezetni, a tesztekről nem is beszélve. -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS
üzenetére
Váááááááá.
Miért nem szóltatok? Megvoltmoddolok egy 8800GTX-et és egy 8800 Ultrát, és az összes 3D tesztet lefuttatom velük. Gulftownom utolsó napjai hatásosan telnek majd, amíg el nem adom.

És utolérjük Taiwant.

Gratula a BGS-en kinn levő Xtreme 3D Team tagoknak!
HGyu
-
Zé_Mester
őstag
nem tudok mást mondani, mint annyit hogy : MAXI RESPECT.

ugyanez subaru-nak is

nagyon szép eredmények, ez az AMD-s 6700++ meg űberbitang. Sajnálom, hogy nem lehettem ott személyesen, 2 konfigot egyszerre pocsolni és ilyen eredményeket kihozni belőle.........le a kalappal.csak így tovább

-
subaruwrc
félisten
-
toyone
őstag
Akkor hát itt vannak az én eredményeim is:
Szerda
X2 555
Biostar TA890FXA
Kingston Hyperx 2x1Gbsuperpi_phenom_ii_x2_555_be_10sec_531ms
pifast_phenom_ii_x2_555_be_17.78_sec
wprime_32m_phenom_ii_x2_555_be_12sec_984msCsütörtök
X6 1055T
MSI 790FX-GD70
G.Skill Eco 2x2Gb 1600 CL7superpi_phenom_ii_x6_1055t_13sec_187ms #5
pifast_phenom_ii_x6_1055t_21.09_sec #3
wprime_32m_phenom_ii_x6_1055t_5sec_94msCpu-z validok/képek majd később mert azok vinyón maradtak és most nincs mibe beletenni.
X2 555 el 6700Mhz+ , X6 1055T 5200Mhz+Köszönet: Mod Tech Hall Teamnek, 04ahgy, notebook.hu, subcooling.hu, subaruwrc és minden segítőnknek/támogatónknak, mindenkinek aki megállt nálunk. No és persze ősalap hogy Achinak és Overnek.
-
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére

legalább fotóztál sokat? -
-
subaruwrc
félisten
nah ezt csak így kutyafuttában belöktem de mostmár van időm arra hogy megköszönjem a támogatóinknak hogy lehetővé tették azt hogy ilyen konfigurációval vonulhassunk ki a BGS-re és azoknak is akik a helyet biztosították maguk közöt.
részletesebben:
jones965-nek, Joy-nak, 04ahgy-nek, gombcompnak, repastamnak, természetesen toyonennak, és az egész mod tech hall csapatnak, hogy támogattak minket az idei Budapest Game Show alatt, akár szabad asztallal, akár alkatrésszel, akár nitrot tölteni, akár egy monitorral, tényleg mindenkinek köszönjük aki egy kicsit is hozzátett a sikerünkhöz

ui: Achill3uS-nak és overlocker-nek külön mondanék köszönet, büszkeséggel töltött el hogyha egy kicsit is de miattunk kijöttetek, és drukkoltatok, tényleg sokat jelentett

-
-
subaruwrc
félisten
Idén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show, ezenbelül a Mod Tech Hall moddingversenye, és idén egy új színfolttal bővül az MTH társaság, méghozzá egy extrém tuning show is részese lesz az idei lineupnak. Idén az Xtreme 3D Team Hungary két tagja toyone és subaruwrc /én/ fogja prezentálni ezt a kis showt, a rendezvény mindkét napján. Nov 10-11 / szerda - csüt /
Két platformon fog zajlani a tuning, LN2 hűtéssel a procikon.
a két konfiguráció alapjai így néznek ki :toyone - AMD guy

Phenom II X6 1055T
Phenom II X2 555BE
Biostar T-power TA 890FXEsubaruwrc . Intel guy

Core I7 980X Gulftown
Core I7 920
Asus Rampage 3 Extreme
Gigabyte X58A-UD3R
Radeon HD 5970 Crossfire
Radeon HD 6xx0 Crossfire
A többi részletet a rendezvényen készült fotókból megtudjátok, vagy pedig a saját szemetekkel is megnézhetitek a Mod Tech Hall standján.
Várunk mindenkit sok szeretettel ! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
fotok Asus-nal, eredmények semmi extra, 2 órát bencheltünk kb, maximus 3 formula + over pentium g6950 jével próbáltunk uj WR-t csinálni, de sajnos nem sikerült megdönteni az előző eredményét másik lapban sem. a maximus 3 extreme pedig nem ismerte fel a 655k-mat, szóval besokalltunk és összepakoltunk

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
na, hol vannak azok az eredmények ? képek? valami ?

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
hát tökjó ezt ilyenkor megtudni
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Sok sikert!
-
Nos emberek Achill3uS úgy néz ki még is csak tudni jönni, így ketten leszünk kint az Asus Extreme Overclocking show-n!
Livestream egyelőre nem tudom hogy kivitelezhető lesz-e.. -
Achill3uS
nagyúr
egy ilyen bemutatót ne úgy képzelj el magyarországon, hogy felhív minket a gyártó és gyere ki egy kicsit tuningolni (mint ahogyan az ázsiában megy), itt van egy rakás 980x, rampage 3, quadsli, 100L nitro, mókázzatok. nem, ez sajnos úgy működik, hogy max 1-1 vga-n vagy alaplapon kívül mindenről nekünk kell gondoskodni. saját hw, saját ln2. ha ezt most elolvassa akármelyik hazai gyártói képviselet, nagyon jól tudják, hogy a világért sem becsmérlő szándékkal írom ezeket a dolgokat, hanem hogy eloszlassam a téveszméket. de az a helyzet, hogy itthon annak is örülnünk kell, hogy lehetőségünk van a nagyérdemű előtt megmutatni az utca emberének ezt a fajta technikai sportot és azt, hogy mi mit tudunk. x évvel ezelőtt is ugyanezért csináltuk, és mais ugyanez motivál ha egy ilyen rendezvényről beszélünk (mert egy verseny megint teljesen más).
overnek sok sikert kívánok holnap, sajnos nem tudok ott lenni egyéb okokból kifolyólag.

-
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Tehát azt mondod hogy Asus i7-et nem fogjátok képviselni, a PH.-n pedig rekordoat döntögettek.
-
Tidus
addikt
válasz
gombcomp
üzenetére
Hm...
Azt hogy én privátban mit egyeztetek tuingról egy adott lappal kapcsolatban, azt te nem tudhatod.
Az én lapom is Augusztus óta van meg, mivel szabi segítségével szereztem be, de sajnos közel egy hónapot nézegettem a dobozában mire a tengerentúlról beszereztem a ramokat.
Egyébbként nem vagyok villamos mérnök csak példának írtam.
Nálam egy alaplap beszerzése saját használatra nem épppen a gépházamtól függ, Egyébbként egy CM690-ben hasal(a cuccaimban látod) az UD9, ezt add össze, de ha igényled dobok képeket is.
Két hetet tapasztaltam a cuccot mire hsz.-t írtam az idevágó topikban, mivel nem akartam hogy hülyének nézzenek az idevágó topikban. Amúgy AMD csúcs kategóriáról válltottam i7-re, a hsz.-nak utánna nézhetsz az odavágó topikokban.
Az anyagiakról pedig az a véleményem mint neked, mellékesek.
Azt hiszem mindenre válaszoltam...
De inkább eszmét és tapasztalatot cseréljünk, mint egymás kóstolgassuk,nem. -
gombcomp
senior tag
A Szabi nem tuningol, és nem is akar,legfeljebb alapbeállításon hasonlíthatott össze konfigokat.
Már augusztus eleje óta "nyúzza" az UD9-et.
Valóban kettőtöknek van ilyen lapja,de ennek az egyik fő oka,hogy nem fér be
akármilyen házba mivel EATX formátummal bír a darab.
Ez meg erős szerénységre utal: "Mivel gyenge áramú villamos mérnökkként az alaplap biosát én is ki tudom vesézni épp úgy mint más.."
Ehhez nem kell diploma (sem).
DE azért kell hozzá némi idő,és tapasztalás.
Az anyagiak nem mellékesek,de az még nem minden! -
Ez nem verseny, hanem Show és az Asus kért fel, gondolom nem véletlenül.. Ugyanígy felkérte Achill3uS-t is, de sajnos úgy néz ki ő nem tud jönni.. Sajnos a lehetőségek nem adottak egy Rampage III Extreme és 980X teszthez, így Crosshair IV Extreme és 955BE + 6870 teszt lesz egyszer, az már biztos.
-
subaruwrc
félisten
de kérlek te linkeld be miről van szó, én ezért nem írok neki.
az asus versennyel kapcsolatban most nem értem ezt a reakciót, ezekszerint nem olvastad el a verseny szabályzatát. rampage 3 extreme egyáltalán nem indulhat mivel ez 1156-os verseny és az oc elit indul rajta , nem pusztán szórakozásból.
úgyérzem kicsit kezd elmenni megint a dolog, az : ezt énis megcsinálom kevesebb pénzből, több szerencsével ,, irányba ami meg kell mondjam nem igen tetszik.
over pedig egymaga fog tuningolni vácon szóval megint csak nem értem a hsz-ed...
-
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kérdezd meg, aztán belinkeli neked is valszeg.
Ő az UD9-el vert oda, Rampagenak, ugyan azon konfiggal teszt ereményekkel.
Nem linkelek, más eredményével nem dobálózok.
Egyébbként úgy látom hogy csak kettőnknek van per. pill. UD9 deszkája a PH.-n. Az elmúlt egy hónapban biztos. -
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Egyébbként ennek mi értelme, öten, hatan heten agyon húzni a Rampage III Extreme lapot a 980x-el. Konkurencia nuku, versenytárs semmi. Az nyeri a versent akinek több a kesse erre a vetélkedőre, semmi többről nem szól.
Mivel gyenge áramú villamos mérnökkként az alaplap biosát én is ki tudom vesézni épp úgy mint más, max. kevesebb v. több nitrót használok fel, plussz a szerencse. Ennyi és semmi több. -
válasz
Overlocker
üzenetére
-
Valaki indul az asus versenyén 3damark06-ban?
-
Asus Extreme Overclocking Show - over@locker886 Az Asus ICL Challenge keretében - 2010.október 30. - Vác
-
subaruwrc
félisten
lehetne róla szó, azért egy UD9-et is meglesnék subzeroban
hát valóban nem nagy az órajel különbség de azért 920-as cpu-k között ez elég jó eredmény
221bclk nál megy kb 4ghz-en a qpi ami elvileg a határa, bizonyos beállításokkal, lapfüggően ez azért kitolható.
a 920.assal a rampage 4300mhz qpi órajelig benchelhető .. -
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem lennének állat távolságok beszállnék egy nitró mókára, chipset fagyállózással, az UD 9-el,
.
Ezzel az eredménnyel tényleg nem magas órajelet értél el nitróval, ehhez a snassz léghűtéses eredményhez képest, viszont bclk nagyon odavág neki,
.
Én 221bclk fölé nem is tudok léggel menni, viszont qpi slow-al még nem próbálkoztam XP alatt. -
Thank you adamssss, Zé_Mester, subaruwrc!

6200-ön valószínűleg menne az 1M, igaz single channel...
-
Achill3uS
nagyúr
ASUS 1156 Overclocking Championship
4. lettem a Week 5. - Max CPU competition-on, a 6730mhz-es 655K órajellel. sajnálatos módon hiába tudott a Maximus 3 Formula több vcore-t adni mint az UD7, nem ment benne olyan jól a proci. viszont ha nem töltöttem volna fel eredményt a bclk versenyben (week 3.) akkor most egy rampage 3 extreme-et kapnék a 4. helyezésemmel. thx asus turkey a csodás szabályrendszerért

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
az korrekt hogy magasabb órajelen jársz egy 21-es szorzós procival mint én egy gulftownnal

na mondjuk a 302.5 bclk sem puszedli

6200mhz 1m ? -
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
jesszus

nagyon megy a kis apróság, nem semmi procit fogtál ki.
szép eredmény, gratula

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem szívesen lennék a proci helyében...

Grat

-
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére

Grat! Nagyon komoly eredmény.
-
SPARTAA!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
http://www.overclocking.es/
http://ambotolabs.com/
ez pedig egy csapattarsam oldala: http://dacosa-xtreme.es/index.html
gl hf -
Sziasztok!
Tudnátok dobni pár linket ami spanyol overlocker oldalra vagy ilyen ph! szerűségre vezet!
Nyelvvizsgázom és kéne gyakorolni.
Azért írtam ide mert gondoltam nektek sok nemzetközi kapcsolatotok van.Köszi előre is.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
thanks bro

04ahgy
a qpi slow mode azért szükséges mert a legkisebb / 18-as / qpi szorzón 238-240bclk körül a qpi órajel limitálna le. a slow mode pedig lecsökkenti 12-re a szorzót így lehet tovább tolni a bclk-t ami max validhoz mindenképpen sok segítség és a 2d teszteket nem is fogja vissza olyan mértékben hogy ne érje meg használni
-
-
toyone
őstag
Over,Achi,Subaru Gratula az eredményekhez és a helyezésekért.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
gratula-gratula.

korrekt eredmények, azzal a pottal így hűteni a procit és tartani a hőfokot nem egyszerű feladat. úgy látom most már a 2d-s teszt a menő, úgyhogy nekünk is rá kéne feküldni. de azért egy 3d-t tolhattál volna, csak úgy a nézegetés kedvéért.
a termoszoddal tényleg kezdj valamit BGS-re, ha egy óvatlan bóklászó néző hozzáér úgy kell leamputálni majd a kezét
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
ez a 32M még mindig kifog rajtad
nem akarja kiadni

bgs-en mégegyszer nekifutok hát nemigazmá
mondom nekiugrok 5600-on laza sub 7 min, és annyira a hőfokokat figyeltem, hogy csak a végén borzadtam el...
majd mikor már kiolvasztottam a gulftownt akkor láttam hogy ki voltak kapcsolva a fikcsőrők..
hát mondom nagyszerű..
244k eff XD

-
subaruwrc
félisten
A mai napon újra hódolhattam a szenvedélyemnek, és ellocsoltam 25L nitrot két cpu-ra , ami összesen 7 órát vett igénybe. Ez egy amolyan 2D test only volt, grafikus teszteket nem futtattam. Nem sikerült elérni a kitűzött céljaimat, de nem szégyellnivalóak az eredmények.
Íme.980X - 6142 mhz 6C/12T - 1.832v - még finom voltam
/ 6169mhz corrupt .. /wprime 32m - 5670mhz 2.875 sec - ez csapatrekord, mo-n 2.
wprime 1024m - 5565mhz 90.046 sec- ez elvileg magyar rekord is, de majd Achill3uS megerősít,vagy megcáfol

szerintem mentettem egy 6ghz pifastot is, a windows szerint nem, de annyi biztos hogy az idő nem volt jobb mint az eddigi legjobbunk... / crappy imc ... /
nem megy azért rosszul..
5680mhz 3D06 Cpu test done ..nyomtam egy 32m-et is 5600-on csak éppen a két prefetcher opció ki volt kapcsolva biosban így baromi lassú lett ..
7 min 15 sec
ebből kb 30mp lejönne, a reális időhöz.mire leesett hogy mivan, már kiolvasztottam a 6 magost..a 980x-ből kb ennyi, az uncore órajel visszafogott, láthatóan a 33as cpu és 12-es ramszorzót szereti, töb vcore-ral még mehet tovább is.
A maradék pár literrel pedig ismét nyakon öntöttem a kis 920-asomat, és a próbálkozások nem voltak hiábavalóak.
cpu órajelben nem, de bclk-ban, és uncore órajelben valami kegyetlenül megy
a qpi slow mode rohadtul visszafogott..
15.97 sec pifastez világszinten 9.

ennyi volna.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
hope so

azért is futok neki mégegyszer, mert a hét folyamán vált világossá hogy mennyire gyenge a 980x imc-je ezért más taktikával / sub 4ghz uncore all time / van esély rá hogy órajelben megindul és még tudok javítani az eredményeken.
a lényeget a 920 + r3e kombó tartogatja.
ha minden jólmegy, elég komoly eredmények lesznek
hiwa ellen akar a halál versenyezni, csak megnézném a ramjaimat p55 rendszerben, mert x58-ban nem tudom őket kihajtani az uncore limit miatt.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Én szívesen megnéznék egy ilyen komoly tuningolást a szabad szememmel,valaki esetleg Veszprém megyében?Látom a legközelebb Zala megyében van CatchO,remélem jól írtam a nevét.
-
subaruwrc
félisten
ha már nagyon nem tudsz magaddal mit kezdeni
küld szét a procid ..2.03v vcore- gulftown szevassz ..
-
-
Fücsök007
őstag
Köszönöm a segítséget!

Ezek tesztelt példányok, 2100MHz-en H55-ös lap nem bírta tovább, viszont 1,6V-on stabil volt 8-8-8-24! Ahogy Achill3us is írta, én is örülnék 1. és 2. helyeknek, PH-sokhoz bacsis be tudja adni a cuccot.
Over, Achill3us:Gratulációm a fantasztikus eredményekhez, és a díjakhoz.
-
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Fücsök007 kért meg hoyg írjak ide, ileltev hogy ajálljam fel valamelyőtöknek tesztre az ő 2X2GB A-DATA 1866MHz-es DDR3-as memóriáit! Elpide MNE Hiper csipesek a modulok én itt ismerkedtem velük Szal akit érdekel, dobjon egy privit, és eljuttatom hozzá
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
nah, megjöttem énis...
ez remek, viszont remélem nem gátol meg abban, ha valamelyik versenyszámot mi nyernénk a későbbiekben ténylegesen 1-2. hely akkor az "felülírja" a korábbi eredményt, hiszen mindenkinek meg kell, hogy legyen a lehetősége a dobogóhoz, most mi nem tehetünk tulajdonképpen arról, hogy aki előttünk végzett már nyert 1x. érted... de erre rá fogok kérdezni hey-nél is, mert akkor eléggé érdekes a szabályrendszer, a végén már a 100-adik fog elvinni mindent a léghütéses validdal vagy hogy van ez...köszönöm a gratulációkat

-
Köszönöm srácok!

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
hehehe, akkor még nagyobb grat

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
hehe

always read rules
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest