Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devin92devin
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
primet nem tervezem nekem annyi elég ha betölt és egy hőmérsékletet + cpu-z-t tudok nézni a hőmérséklet ezért ennyi mert sokáig kellett próbálgatnom és a jég már majdnem teljesen elolvadt
egyébként 10 fok körül volt az első pár indításnál, 5ghz-lenne a cél tehát akkor a hőmérséklet nagyon magas ehhez az órajelhez?
és még annyi hogy csak a cpu feszültséget emeljem?Illetve nyáron 30 fokos szobában ment már 4600 on (léghűtéssel) cm V6GT, felment 60 fokra is és primet is bírta, viszont arra nem emlékszem mekkora fesszel, de most ennyit se megy óriási fesszel nemtudom mi a gond.
-
Devin92devin
tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem gigabyte 880GA-UD3_h lap egy Phenom II B60 társaságában vízzel hűtőm, gondoltam durvább tuningolásba kezdek hát fagyasztottam le vizet pumpa bele kezdtem 4200 mhz-vel 1,475 volton csak a cpu szorzót állítottam nem fsb, hozzáteszem ennyit sima vízzel is ment csak kicsivel magasabb feszen, 5/c primet futtattam proci 17 fok volt max gondoltam tovább megyek 4400 mhz, 1,61v kellett hogy 5/c primet bírja legalább proci max 30 fokos volt de a jég egyre jobban olvadt
, és ennyi volt a vége amit nem is gondoltam volna 4600 on már 1.8v-is kifagyott az üdvözöljük-nél
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem
, biosban csak szorzót állítottam és cpu feszültséget, esetleg másnak is adni kel + feszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ott tettem fel először a kérdést és ide küldtek mert hogy amit én akarok nem egyszerű alap tuning
és még annyi hogy csak a cpu feszültséget emeljem?
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem