Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
Múltkor összefutottam haverral, oszt felpróbáltam. Sosem láttam még élőben, csak azt tudtam, hogy nagyon kell. Nagyon, nagyon.
És így, hogy felvettem, ránéztem, nézegettem, sajnos (vagyis inkább hál'istennek) nem jött meg az ÉRZÉS. Haver mondta, örüljek neki, egy gonddal kevesebb, és valljuk be őszintén, igaz. Szóval így nem lesz Daytonám sosem -
public NMY
csendes tag
Sziasztok. Zeppelin automata órával szemezgetek, konkrétan a 7060-1, 8060-1, stb stílusban.
MilYen az általános vélekedés a márkáról?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz public NMY #10610 üzenetére
Inkább itt próbálkozz: [link]
-
dzsi23
addikt
válasz public NMY #10612 üzenetére
Nem gagyi, sem itt, sem máshol, de a másik topikban gyakoribbak a Zeppelinek és a vele egy (ár)kategóriába eső órák, nagyobb valószínűséggel olvassa olyan tag a kérdésedet, akinek volt már dolga hasonlóval.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz public NMY #10612 üzenetére
Japán szerkezetes "német" karóra.
Valóban nem ebbe a topikba való.Amúgy ha a többi paraméterével együtt tudsz élni (üveg, vízállóság), akkor egy nagyon jó kis vekker.
Az a lényeg, hogy neked tessen!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
public NMY
csendes tag
válasz public NMY #10610 üzenetére
Akkor egy kicsit fordítok rajta: hasonló formavilágú svájci automatára ha tudtok esetleg javaslatot adni, megköszönöm.
-
dzsi23
addikt
válasz public NMY #10618 üzenetére
Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture
De mi a baj hirtelen a Zeppelinnel? Ha esetleg @mriya@ bizonytalanított el a vízállósággal, abban az FC sem jobb, de úgysem vízbe való. -
vadászcsiga
félisten
válasz public NMY #10618 üzenetére
Bár német, de a Junghans tolja jól ezeket a bauhaus órákat, ott érdemes szétnézni még.
-
Tufa_
aktív tag
válasz yodamastah #10619 üzenetére
Most egy darabig nem lesz tobb!
Bar a Kurono Tokyo Toki-m elvileg hamarosan erkezik, szoval megegy..
-
WiZARD
addikt
Kurono-t nézegettem egy darabig, oké hogy részben Hajime Asaoka, de azzal a Miyota szerkezettel nem tudtam megbarátkozni.
Inkább még gyűjtök és egy full Hajime Asaoka óra kéneEgy Ming 27.01-et sikerült januárban vennem, aztán a nagy várakozásban áprilisban inkább lemondtam. Néha bánom, de többnyire nem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Eugene Roe
őstag
Tiszteletem!
Asszonykának tervezek házassági évfordulóra egy 36-os Tudort. Nem vagyok full milliárdos, így érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül ennél egy 5-7 éves szervíz márkaszervízben és pl. Pesti órásnál.
+ Hogy szokás alkudozni ilyen helyeken? Ki kell menni Bécsig, vagy itthon is van rá lehetőség? Ausztrál és angol videókban tudorhoz és omegához is feszt emlegetik, hogy tessék alkudozni
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
addikt
válasz Eugene Roe #10624 üzenetére
WDL szinte biztos nem ad kedvezmenyt, de ezt az orat viszont vetek megvenni listaaron. Mire kijossz a boltbol mar a felet eri. Chrono24-en megrendeled es ennyi.
Ebben ETA szerkezet van, ezert nem olyan horror a szerviz, ha nem hivatalos helyre viszed. A hivatalos az olyan 3-500 ejro lehet.
szerk. Amugy ez inkabb ferfi meret, holgyeknek en BB32-t neznek inkabb.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
38-as zeppelint és 36-os seikot-t hord, jól állnak neki, szereti is, illetve nem is nádszál kisasszony aztán lehet egyszer még felpróbáltatok vele valami hasonlót a biztonság kedvéért.
Köszönöm a listaáras tippet!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Eugene Roe #10626 üzenetére
Annyit meg erdemes tudni a Tudor-rol, hogy a hivatalos szerviz a WDL akik szegenyek tok benak. Es mar a Rolex sem veszi be szervizre ezeket az orakat, miota ez a WDL borzalom a hivatalos szerviz. Tehat arra szamits, hogy garancia idon tul nagyon maceras a szerviz, ha hivatalos uton szeretned megoldani, vagy inkabb lehetetlen. Ha jo a nem hivatalos ut is, akkor nem lesz gond, ezt az ETA szerkezetet barki tudja javitani nagyjabol.
Ha van lehetoseged akkor inkabb Becs vagy chrono24.
-
lenox
veterán
válasz Eugene Roe #10624 üzenetére
Mondjuk az mar par eve volt, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy Becsben tobb engedmenyt adtak Omegara. Tudort azt nem vettem mondjuk.
Ez a model tetszik amugy mindkettotoknek? Csak mert nalunk az a tapasztalat, hogy a 'meglepi' orat nem hordja, amiket egyutt valasztottunk azt meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Itthon azert is nehez ugy ez engedmeny, mert minden markanak van egyetlen boltja es ennyi. Raadasul olyan helyen, ahol bemegy meglehetosen gyakran egy csapat kinai turista es reklamszatyorbol kifizet 10-20db orat. Rolex-ben is folyton van par mackonadragos kinai turista akarmikor megyek. Es nem egy orat vesznek... Ehhez kepest mas nagyvarosokban akar par meteres tavolsagban is van tobb AD, akik egymassal is versenyeznek a vevokert. Nalunk errol szo nincs.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Elvis351 #10630 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most ezek vannak neki:
És még ez tetszik: (a női tudorok fém szíja nem tetszik neki)
Néztünk Hamiltont, Longinest is, de a női felhozataluk elég gyenge (Zeppelint nagyon szereti), a fieldek pedig túl fieldek.
Jó nagyok lettek a képek, elnézést le lehet kicsinyíteni őket?
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #10631 üzenetére
Hoppá, Longines-nél találtam még egy Conquestet, csak kár, hogy a 34-es quartz és 39-es automata között nincs egy 36 körüli
A conquest VHP meg kicsit furi, na mindegy még egyszer köszönöm a segítséget és gondolatindítót!
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz Eugene Roe #10632 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz Eugene Roe #10634 üzenetére
Nem ugyanugy az is 1 misi?
-
lenox
veterán
válasz vadászcsiga #10636 üzenetére
Igaz, de eloszor is tetszenie kell, aztan majd ha tobb is van ami tetszik, abbol erdemes szervizkoltsegre optimalizalni.
-
WiZARD
addikt
Ha amúgy se az a tipikus női órás, akkor én nem erőltetném a kifejezetten női vonalat.
36os órák teljesen jók. (asszony se akarna az OP36-nál kisebbet/nőibbet)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
lenox
veterán
válasz vadászcsiga #10638 üzenetére
Ha figyeltel nem is arra irtam. Megnezni valamit (foleg neten) meg olyan sokba nem kerul.
-
Eugene Roe
őstag
Hát a chrono24-es német kereskedői 840 ezer ft-os árral számoltam bár tény, hogy az itthoni milliós árat linkeltem.
300-850 között keresek, ha van rá mód, akkor automatát, de quartz se nagy gond. Szerelésre az 50-100k-s eta szimpatikusabb, mint a 180-300 ezres omega.
(Mondjuk a 300k az messze van az exkluzívtól még Magyarországon is, de gondoltama Tudorral már átmerészkedem a seiko/microbrand topikból)
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Eugene Roe #10631 üzenetére
Egy "aktuális" színekben pompázó szép kis Bretyó esetleg?
"there are more jacks then one at the fair..."
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest