Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Eugene Roe #10624 üzenetére
WDL szinte biztos nem ad kedvezmenyt, de ezt az orat viszont vetek megvenni listaaron. Mire kijossz a boltbol mar a felet eri. Chrono24-en megrendeled es ennyi.
Ebben ETA szerkezet van, ezert nem olyan horror a szerviz, ha nem hivatalos helyre viszed. A hivatalos az olyan 3-500 ejro lehet.
szerk. Amugy ez inkabb ferfi meret, holgyeknek en BB32-t neznek inkabb.
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
Mondjuk az mar par eve volt, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy Becsben tobb engedmenyt adtak Omegara. Tudort azt nem vettem mondjuk.
Ez a model tetszik amugy mindkettotoknek? Csak mert nalunk az a tapasztalat, hogy a 'meglepi' orat nem hordja, amiket egyutt valasztottunk azt meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
nekem volt ilyen Tudorom, szerintem nagyon minőségi és jó óra ár-érték arányban.
kivül jól kidolgozptt, belül tucat a jó értelemben, mert egyszerű és olcsó javítani. hosszú távon nálam 1 mp-en belül járt.
mondjuk én nem ennyiért vettem és használt is volt, de bármikor megvenném újra. gondolkozom is rajta."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest