Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #14533 üzenetére
A P900 lassan nem lesz elérhető, a P1000 váltja, asszem. Legalábbis nemrég jelent meg egy ilyen Nikon a boltokban, mégnagyobb zoommal, innen gondolom, hogy ki fog fuutni előbb-utóbb a P900, szóval igyekezzetek a vásárlással. Használtan 130 körül egész jókat látni eBayen, ennyiből szerintem objektívet nem kapsz, max egy lencsét . A P900 normális használatához vegyél egy tisztességes állványt, mert kézből kitartani kölköt / rókát fotózni nem hiszem, hogy ideális. Túl nehéz / nagy.
Távolra fotózni biztos jó, csak kell egy remegésmentes környezet, mert egy pár milis kilengés métereket / kilométereket jelenthet, ehhez kell a rendes állvány. Mivel nem az objektív van menettel ellátva, olyan kell, ami rendesen tart is, nem "csak úgy".
Indexen van/volt nemrég egy cikk, pont a P1000-ről, hogy mivel jobb / másabb, mint az előd.Én nem értek a fotózáshoz, kattogtatok csak. De azt látom, hogy pl. vagyok egy koncerten, színpaddal szemben, látom a zenekart, akármit. Fogom a mobilt, legyen egy Xiaomi Redmi Note4x, vagy Alcatel Onetouch Idol, Blackberry Dtek50, Samsung Galaxy Ace, vagy ilyen "optika nélküli bármi", a ledfal, meg a bevilágított szereplők g*cire "kiégnek", hófehér minden, a többi meg mindenféle színben játszik, minden, csak nem élethű. Ha viszont a Samsung Galaxy S4 Zoomot használom (ezen van 10x optikai zoom), akkor az előző cuccokhoz képest fényévnyi a különbség, nagyságrendekkel jobb a kép, élethű, nagyjából jók a színek, kivehető a ledfal mellett az összes zenész, stb.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest