- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Samott #102967 üzenetére
Csak ha nem tudjuk mi a színvonal, akkor nem értjük mi a színvonal. Próbálta mondani M. Coelho
Tegnap belefutottam valami előválasztási vitába a TVben, első két nyomorék próbált valami nagyon okosat ígérni, mondom lapozzunk erre is. Ma reggel már haverjaim azokat is éltették a napi hírek alatt. Aztán jó ég tudja, eddig mondogattam, hogy nincs miből válogatni de ha egy átlag nincstelen drogosra rámutatnának, hogy nahh, erre le lehetne váltani az komplett miniszerelnöki pereputtyot mindenestől, akkor felőlem próbáljuk ki és rábólintok.
Ha nem is minden intézkedéssel, de a követőkkel és stílusukkal mindenképp problémám van. Haver írt pesti állapotokról egy szösszenetet, de nem találom pedig az mintának jó lett volna, hogy mire gondolt a költő, miképpen.
És ma is egész gyorsan beértem melóba, bár akadt némi buszsávos könnyítés, ez megint nem teljesen mérvadó.
Én meg ilyen kereszteződést is kifogtam, ami nulla forgalom lehet sosem létezett:
Sebajja, hétvégére bevállaltam egy kutyás rendezvény fotózását, meglátjuk mire jutok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Gmail
- Hobby elektronika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy topik
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest