- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
-
npera
addikt
Tanultam valamit ma. Gyerekbringa pedál menete 1/2", míg a felnőtt 9/16". A fiam bringája 24"-os gyerekbringa. A pedál lejön neki a bal oldalon, de a jobb nem. Elvileg a menet ugye saját magát szorítja, ahogy tekersz, ezért van külön bal és jobb pedál. És jól raktam fel, úgy emlékszem.
Ma vettem helyi vasedényben új pedált neki 49 helyi pezetáért. Gondoltam gyerekbringa, fél colos. Hazahozom, hát persze, hogy felnőtt menet.... Ááááá... Holnap megyek vissza cserélni a pedált. Uno reverse.
-
npera
addikt
válasz
-szabi- #155193 üzenetére
Nem lehet elrontani... Vagyis igen. Pejhedző bajuszú serdülőként a fűben szereltem és amikor kiborítottam a fűbe a golyókat, akkor előadtam egy rövid monológot, aztán lehetett keresgélni. Utána hoztam lavort és afölött csináltam a csapágyas mókát....
Szóval el lehet rontani, de ahhoz tényleg igyekezni kell
-
-szabi-
addikt
Újra itt vagyok, igyekszem majd felzárkózni, főleg a bringás kérdéskörben.
Addig is köszi mindenkinek a segítségét. -
npera
addikt
Bringások (és székely deszkások), itt egy jó részletes tutorial, hogy miként lehet a laza tengelycsapágyat beállítani. Még a konstrukció lényegét is elmagyarázza a csóka.
-
blueboi69
őstag
válasz
-NoVa- #155172 üzenetére
Amúgy én egy ideje átálltam a mangalicazsírral való főzésre. Finomabbak is az ételek és nagyságrendekkel kevesebb is fogy, mintha olajat használnék.
Azóta olajat nagyon keveset használunk. Nem azt mondom, hogy állandóan mindent zsírosan eszünk, de ha kell, akkor olaj helyett zsírt használok. -
2-More
tag
válasz
-NoVa- #155172 üzenetére
Az sem, de azért a hagyományos vidéki életet sem kell túlromantizálni, meg a népi bölcsességeket. Alapvetően kijelenthető, hogy természetes állapotában sem az ember, sem az állat nem azt zabálja, amit jó neki, hanem ami van. És ha jobb híján csak zsírban, olajban tudsz főzni, mert nincs más, meg ez a "hagyomány", akkor ez van. Van ország, ahol meg leszitált kőport melegítenek és abban "főznek", mert nincs elég víz, vagy zsiradék.
-
2-More
tag
válasz
-igu- #155167 üzenetére
Tegyük gyorsan hozzá, van azért nemzet, akiknek az ételei eruópai ember számára fogyaszthatatlanok, és fordítva. És nem csak azért, mert agyon van fűszerezve, hanem mert hozzá van szokva ahhoz a tücsök-bogárhoz, ami benne van, és amitől egy nyugati embertípus a világot jelentő deszkához szegeződik napokra.
-
npera
addikt
Thai gyorskaja. A csávó azt mondja, hogy tönkrevágják az amcsi gyorskaját, szerintem inkább megpróbálják az ehető irányba elmozgatni. Érdekes.
-
Grillo
őstag
válasz
-igu- #155154 üzenetére
Az talán van is itthon, de én le nem veszem asszony láncát, egy kb 40 éves lecsoffadt biciglije van, amit nem enged lecserélni, olyan igazi, visszahajló kormányos rettenet. Nem is ezzel van a baj, hanem szét van kopva minden rajta, mikor kiköltöztünk 10 éve, akkor valami családi kedvenc szaki "felújította", de nekem halálfélelmem van, haráülök. Lemostam most a kapott cuccal, meg wd40et is kapott (az tisztításra nem lehet olyan rossz), aztán letöröltem, látványosan tiszta lett. Aztán kis olajat kapott, pörgettem párat. Arra, hogy egész évben egy ponyva alatt áll, és havonta párszor megy 1-2 km-t, jó lesz. Ha meg esetleg tönkremenne, akkor lehetne nézni valami normálisat, erre több időt én nem szánok.
De körbenézek majd a héten, aztán a 3 új gép kap normális kenést, utolsó garis karbantartás óta nem ment ezekbe sem sok, fiaméba is max 10-20 km, kiscsajéba meg mondjuk 3.Én ma mentem 5 km-t, ami lófasz, de azért a kórház óta egy hónap telt el. Nem volt rossz, majd szépen növelem a távot. Mentem volna ma is többet, de jött az eső, mondjuk legalább a sufniban délelőtt rendet raktam, így tudtam tető alatt asszony láncával szórakozni, meg pár dolgot felfúrni még.
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #155153 üzenetére
Az van a papírján, de mittomén. Én biztos olyanhoz nyúlnék amire lánc van írva első sorban és nem ajtópánt, mindent is ken multifunkciósan meg hasonlók. Ott is éppen elég miből állogatni, előző évben szomszéd megcsinálta, nekem az volt a leggazdaságosabb. Most megszerintem a bicajom állásában esik szét, de lehet előszedem. Mondtam ezt tavaly is és nem adta ki.
-
2-More
tag
válasz
Tim82 #155151 üzenetére
Gondolom vmi ARM alapú varázslat, aztán elvisz egy Dosboxot valahol háttérben. Megvizsgálom yól, mert nekem a pi3b+ még tudott lagzani, igaz, én úgy csináltam a Heroes2-t rajta, hogy mellé volt kúrva a gyári ISO dumpja, és ment a CD audio is. Mondanom sem kell, a PoL kieghez is letúrtam a gyári audiosávot netről, nem kis szopás árán, mert 100ból 99 helyen csak a game track van fenn, olyan ami full game+audiotrack, csak orosz volt, a kettőből szerkesztettem egyet UltraISO-val.
-
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #155148 üzenetére
Há de lemosod petróleummal és utána a kenés az már nem olaj, hanem lánc kenő spré, nem? Lassan úgyis sokat jársz Pöst felé, valami rendes bicajos boltba kell bemenni, tuti van a polcon.
Decathlonnal azért úgy vagyok, hogy jó hely de körbe kell járni. Sima fényvisszaverő csík és mellény pld. pont drága, kempingezős gázpalackok is, csomó tartozék és bizbasz. De legalább van. Aztán ha kell két valami bármi, akkor lehet még Alzábólis olcsóbb automatába szállítással.
Utoljára fényvisszaverő cuccokat néztem, mert legyen nálam minden táskában. Decathlonban 1500-2000 pénz volt egy darab sima pánt, amit annó kb. 150 forintért vettem a bicajos boltban csak a lábamat nem éri körbe. Munkaruházatiban megvettem a világot, szép színes leszek bárhol, 3 darab fele annyiba került:
-
Grillo
őstag
Na, bementem 2 biciklis boltba is, lánctisztító nemnagyon van, vagyis egyiben sem ez, sem olaj, másikban valami van, ami spricnis, de őke ezt inkább mosókazettába szokták önteni (az van itthon). Olaj nincs. Mindkét bolt foglalkozik szervizeléssel is...
Most persze lehet az is, hogy kis kiszerelést nem tartanak, van a városban Decathlon, úgyis ott vesz meg mindenki mindent (ezek után én is). -
2-More
tag
válasz
-NoVa- #155146 üzenetére
Beszarsz, de pl régi point&click kalandjátékokhoz van egészen nem szembántó scummVM upscale, doom-motorosakhoz ott a DoomsDay, Heroes3-hoz ott a Horn of the Abyss nem-hivatalos, de fullosan frissítetett, kezelt kiegészítő, amivel tud fullhd/fullscreen strech módot, van 2 új korrekt, balanszolt vár a gyári 8+1 mellé, és még sorolhatnám, hány fasza plusz feature-t tud.
-
-NoVa-
veterán
válasz
2-More #155142 üzenetére
Na, a HOMM3-al már előástál valamit, amit meg is éri elővenni, a legtöbb retrónál azért nagyon jót tesz az emlékeimnek, hogy nem veszem elő őket mai fejjel. Azért a mindenféle kreatív indie és AAA mellett nem fogok pl Cisco Heat-tel szórakozni. Vagy épp hiába volt nekem a Prehistorik / Titus the fox / Cool Spot / Eartworm Jim / Aladdin / Lion King a platformjárékok őse (ízlés szerint lehet válogatni), a Super Mario Wonder mellett max youtube végigjátszásra ránézést ér meg bármelyik régi cím. Még a klasszik Super Mario-k Nintendo Game and Watchon menők, de az megint egy más dolog.
A Thief / XCom kb a legrégebbi címekhez tartoznak, amiket valóban rendszeresen előveszek retrózni, ott még nem fáj a játékmechanika, ergonómia és design avulása.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #155141 üzenetére
Éppen ez a baj, occsó postával EUn belül is volt 20ezer körül, annyiért meg ha Ebay/PP is levon, mellé a posta annyiért tudja a fene. Volt egy fasza dobozos Zeldám, itt nyáladzott rá a fél világ, végül 16ezresért ment el Londonba. Utána idehaza a kisebbek 30ezer körül, ahogy kell :-D
Na majd meglátom, ha licites és nincs mimimál ár, akkor nagy baj nem lehet, 20-25 körül elbúcsúznék tőle.
Éppen mondtam asszonyka, hogy jól ezek a rajongók meg gyűjtők, mindenre leteszik a nagy esküt, hogy 100ezreket ér, ha kidobom akkor én vagyok a feketeseggű, amúgy meg ingyen sem viszik el
Éppen egy Sony TV akadék de nagyon, mert cserébe nehéz is, hétvégére akartam előásni, de inkább majd most hétvégén. Az is valami 80-100ezret ér és hibásan félhalottan is legalább 50ezer. Na mondom jöhetsz érte. Rögtön 15 lett az ajánlat, de teszteljem, fotózzam körbe, írjak litániát. Blááá.
Inkább fotózok virágot. Hajnalra megszaladt az összes csúszka, csúcson kell abbahagyni
-
2-More
tag
válasz
zetor2000 #155140 üzenetére
Én az ilyen nem-korhűvel úgy vagyok, hogy csomó cuccomból eleve kettő van, egy origi meg egyet szétfaragni, vagy, minden faragás reverzibilis legyen. De origi hardveren a legritkábban játszom, a legtöbbre van kurvajó emuláció, akár grafikai upscale-el. Anyázásig ment a retrós csoportban múltkor, hogy mindenki buzi aki nem CRT-n doomozik kattogós cherry billentyűzettel, 386oson, 4 mega rammal, 120 megás Conner vinyóról, meg nem tart otthon egy komplett NeoGeo kabinetet. Én meg ha akarok, felcsapom az egyik random hulladék noteszemet, i5-2500 8guga, van rajta jó 500 game leválogatva, rendesen, tagelve, menüben, kontrollerről, full headless rácsaphatom tévére is akár, és mehet a Metal Slug 2 lagmentesen úgy, ahogy a gyári hardveren sose ment, vagy feldobhatom a Hexent CD minőségű zenével, neural upscale textúrapackkal úgy, hogy a cleric Serpent Staffjának a szeme sarkában a csipa is látszik, vagy nyomathatom 60" tévén hot seatben a HoMM3-at.
-
zetor2000
őstag
válasz
2-More #155125 üzenetére
Last Ninja, Ikari Warriors, Heartland, Nebulus, Ace / Ace 2, Super Pipeline...
Van odahaza egy '64es, meg mellé valami floppy, anyámnál is akad egy '64es, floppyval, meg ott van asszem 2 db Quickshot 2es is, meg pár floppy.
A szekrényben lapul még egy Amiga600as, csak szétszedve várja a feltámadást. Nincs benne floppy, de van egy külső mellé. Alin láttam USB-t fogadó megoldást, de nincs ingerem lecserélni "a semmit" egy nem korhű izére. -
Sipi-
őstag
válasz
eattila #155138 üzenetére
Jaja, ez ilyen. Én múlt héten csütörtökön és pénteken mentem, de csak Budapesten. Itt még nincsenek olyan sokan hobbisták (én is az vagyok), mint pl. júniusban vagy szeptemberben. Tegnap viszont elkezdtük a túraszezont is, bemelegítésnek kb. 10 km lett kb. 210 méter szintemelkedéssel. Nem sok, de kezdetnek jó volt
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More #155130 üzenetére
Hát a tieidről már a múltkori betonfejelős storytól is kész voltam
Én nekem jobban fáj, ha a gyerekekkel történik valami
Meg gyerekként persze velem is voltak kisebb balesetek és túléltem, fejem is visszanőtt volna. De én gyerekként szerettem bringázni, ezt megadom az enyémeknek is, főleg, hogy errefelé van sok lehetőség és jobb ha mielőbb megtanulják ezt.
-
eattila
őstag
válasz
blueboi69 #155128 üzenetére
Nem a tömegtől függ. Tegnap majdnem telibe kaptam oldalról egy montist, mert miközben előztem, ő meg andalgott, úgy gondolta kivág balra. Egy satufékkel megoldottam, mert gondoltam, hogy ez lesz. Szóval neked kell figyelni. Ha gyerekkel megyek forgalmasabb helyen, ott is nekem kell figyelni még.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Jahno #155120 üzenetére
"azt el ne add soha"
Á, pont múlt héten vettem rá magam, hogy a sok elektrosztatikus driveres fülesemet eladjam, mert úgyis folyton valamelyik Beyerdynamic szól a fülemben. Próbálok a hoarder - minimalista tengelyen az utóbbi felé közeledni, vagy legalább félútra stabilizálódni.
-
2-More
tag
válasz
blueboi69 #155128 üzenetére
A vért az ezek is birják, a nagyobbiknak a füle lett megragasztva mint egy törött bilinek, a kicsinek a homloka, én is kezeltem le magamon 10 centis késvágást kiscsávó koromban, szóval nem ez a kerékkötője nálam a (közös) bringázásnak, hanem egyszerűen nem szeretem. És ahogy öregszem, egyre kevesebb dolgot szeretek, úgyhogy nem a nemszeretem lista a rövid, hanem azoké amiket nem gyűlölök.
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More #155126 üzenetére
Nálunk asszonynak valami baja van a térdével aztán nem bír tekerni, úgyhogy nem volt sajnos sok jó közös bringázás
Viszont én szeretek úgy,hogy gyerekekkel el szoktam menni, persze tavaly az eléggé agyrém volt már, mikor folyamatosan mondom nekik hogy mit igen és mit nem és merre menjünk, aztán a végén mikor már kiszáradt a szám is, megdicsérem őket, hogy ügyesek voltak és mehet a freeride
De mondjuk a tavalyi tókerülésen is volt valakivel baleset, akit láttunk, nem volt túl komoly vér meg látványos törés, de a mentő jött a bringás nőért, akkor úgy azért az eléggé belémégett, hogy ezt nem szeretném ha gyerek ilyen súlyos esést végigszenvedne. Hiába a bukósisak, attól még lehet csúnya törés. És jóidő esetén elképesztően sokan jönnek körbetekerni a tavat. Ami részben jó is, mert azt jelenti, hogy jó az út/útvonal, de részben rossz is, mert sokkal balesetveszélyesebb.
Szóval idén egy kevésbé erős hétvégét nézünk majd ki. -
Jahno
veterán
-
2-More
tag
válasz
eattila #155081 üzenetére
ne is mondd, hétvégére én is megnyertem a bringajavítást. Asszony, após, sógor mind bringabuzi, Bosch, KTM, elektromos, minden van, ki szopik folyton asszony, gyerek bringájával? Én. Rendszeres, hogy el AKAR menni itthonról asszony, gyerekkel bringázni, ofkorsz, AZONNAL, bringán meg kormány, ülés összevissza, ahogy ősszel le lett baszva, kerék leengedve, pumpa sehol, de a száj, az már habzik, hogy de azonnal indulni kell. Úgyhogy, szarapuka bringa felkap, üzembe át, áram fel, 120 littyós kompresszor megvár mig felfúj, első-hátsó kerék fel 4 bar, láncolaj, kormány, alig egy óra ment el vele. Előtte felmentem a padlásra megbasztatni egy gépemet, ami 4 éve várja a feltámadást, ezzel az egy órával együtt reggel 10től délig összesen 9x jöttem le az emeletről, azaz nettó fél órát töltöttem azzal, amivel akartam
Ma reggel meg névre vettem a flintát, vicces ez az ügyintézés, mert ugye mászkálsz a papír miatt többször, több helyre, majd végül a jardra, ahol fizikailag is megnézik a szarodat, amit már: ajánlás megszerzésire, megszerzési engedély sorozatszámra kiállítva, adásvételivel megvéve, kifizetve, fizikailag nálad van, de itt kezdődik a makettkodás, hogy na akkor mi is a sorozatszám meg mi a fasz ez. Mutatom, sorozatszám, jó, és hol még? Adom a hülyét, hogy éééén honnan tudnám, de semmi baj, nézzük meg, úgyhogy a jardon egy pulton szét kellett szedjem fullra, épp csak a csövet nem szereltették ki, azt is csak azért, mert célszerszám meg satu kell hozzá. Elsütőszerkezet ki, zárat kirángatom, nuku szám rajta, előagy leszereléséhez tarháltam szerszámot mert torx csavaros, nálam meg a Leatherman Tread-en nincs csak imbusz, megállapították, lám, nincs száma se a csőnek, se a zárnak. Pedig kötelező (lenne). A PKLV vizsga meg érvénye. Váll megvon, névre vétel 4050 forintért megtörténik. Így már értem, eredetvizsga is miért úgy megy az országban, ahogy. -
2-More
tag
válasz
-NoVa- #155123 üzenetére
Falcon Patrol 1-2, Maniac Mansion, Zak McKracken, Galdregon's domain, Heroes of the lance, Barbarian, Forbidden forest, Impossible Mission, Street Rod, csak így fejből amellé, amit írsz, van nálam is a garázsban egy láda C64, 1541, 1571 driveok, C128, meg egy halom lemez.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Jahno #155120 üzenetére
130XE volt a lengyelpiacos 2600 klón után, magnós, +16KByte RAM bővítőkártyával, meg QuickShot Python 1 joy.
River Raid az valóban jó volt, ahogy a Raid over Moscow-ban nekem nem volt felszállásos gondom, mint a C64-eseknél (de a 85 perces töltési idő az erős volt).
Így hirtelen átfutva a régi címeket, a Stealth, AirWolf, Boulder Dash, Blue Max, Karateka, Missile Command, Space Invaders, InterKarate, Pitfall, Yoomp!, Super Cobra, Galaxian, Frogger, BC's quest of Tires, Alley Cat, Bruce Lee, Atlantis, Rally Speedway (talán ezt játszottam a legtöbbet), Kick Off, H.E.R.O, Archon, Missile Command, Zaxxon, ChopLifter, Pole Position, Pit Stop, Misja, The Last Starfighter, Zorro, GhostBusters első körben.
A Behind Jaggi Lines és a Rescue on Fractulus meg akkor is lenyűgözött, mai szemmel az a framerate ilyen domborzattal azon a platformon döbbenetes.Aztán ha a felét első próbálkozás után kidobnám, összegyűlt a 15-ös lista, és még a Spy vs Spy mehet tartalékba, meg a pong klón, aminek nem jut eszembe a neve, és persze a Tetris.
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #155118 üzenetére
Atarihoz írattam egyedi kártyát, összeszedtem mind a 16 értelmes játékot, azzal tele is lett. Végül addig kavartunk, míg 2 kazi lett belőle és volt rá fél estém, az már fejvakarós volt, hogy még 15 játékot keressek, ami jó is valamire. Ezért került mindegyikre a River Raid, ahogy C64re a WoW.
Ha az eredeti WoW kazi előkerül C64re, akkor nem tudom mi legyen, várjak-e még vele és retró gyűjtők szava járásával élve "jó befektetés" meg "azt el ne add soha", vagy haladjunk és kész, meg melyik platformon. Lehet idehaza megpróbálok egy 20ezertől felfelé licitálósat, max.nem jön be.
C64 már zűrösebb listával járna az biztos. +/- egyéni preferenciák, mert én inkább mászkáltam, mint stratégiáztam. Arra van SD kártyás olvasóm, amit szintén nem használtunk évek óta. Találtam a vackok közt egy "C64 1541" feliratú házi gyártmányt (színes, szitázott logós), mini USB csatival. Van rajta webcím, oldal is létezik, de még így sem sikerült 10 perc idő ráfordításával kideríteni, hogy ez pontosan micsoda, de biztos kult cucc :-D
Atarit ne emlegesd, sorban döglenek, van speciális kiadás is, természetesen amit tavaly kiszórtam abból az alapanyagból javítható lett volna
Cserébe felgyűlt 3-4 olyan klón, ami legalább műxik, csak kazit nem fogad. Szerintem meg is lesz a listám, hogy jövő pénteken mit viszek buliba, mert egyik az Atari klónos River Raid lesz.
-
zetor2000
őstag
válasz
Grillo #155109 üzenetére
Nem biztos, hogy cserélni kell, lehet, inkább mellé varrni egy másikat, a régit meg ellehetetleníteni, hogy ne tudd csak az újat be/kihúzni.
De ezt a varrós boltos jobban tudja.Nekem a függöny aljára kéne valami korc, mert az ajtó alá beakadt, és a régi madzag ott pont elvált. Szétszedte az erkélyajtó. Most 1-2 centivel rövidebb lesz, de az a súly kell oda, hogy a függöny normálisan álljon. Melóhelynél van egy textiles, majd megnézem.
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #155109 üzenetére
Melyik varrós boltot nézted ki? Itt Pesterzsébeten sikerült egy egész értelmeset találni. Kicsit fura arcok, de fizettem, határidőre elkészült, műxik. Asszony női táskáján cseréltek, szóval az kiemelten peciális
Ha az Ötsi bácsi horgászbótja felé mennél a varrodába a Kápolna utcához, akkor az bezárt de mondhatom merrefelé dolgoznak.
-
Grillo
őstag
válasz
Jahno #155107 üzenetére
Na fasza. Holnapra random kivettem egy szabit, terv, hogy biciGlivel menjek el a varrós boltba, hogy cserélnek-e zipzárt a fotós hátizsákomon, mert egy helyen sajnos magának a sínnek az szövetrészétől vált el a fogrész, így nem tudja asszony meghegeszteni.
Ha nem fog működni, az akkor fájni fog, nem terveznék új táskára 40-50k-t kiadni. Szart meg nem akarok venni. Eh.
Ha tényleg csak délutánra jön meg az eső, akkor még össze is jöhet... -
Jahno
veterán
válasz
npera #155097 üzenetére
Ja, ezek ilyenek, csak nekünk fura, hogy úgy irányítják, mint mások a drónt. Dóri tavaly volt a hőlégballon VB-m. Elég jól tolta, kivitellel és logisztikával is. Nekem nem adta ki időben, hogy hajnalban hirtelen ott garázdálkodjunk meg este, aztán ismétlés. Ott a terület adott, a felszállás pontos helye és ideje az elég adhoc, mert időjárás függvényében 1-2 órával előtte bökik ki. Elég sok képpel esett haza, aztán most behúzta magát lengyelekhez, ott levegőből is tud majd képet csinálni a bajnokságról. Itt van 4+3 jó kép [link]
-
Jahno
veterán
Klangphonicsról majd írok :-D Érdekes, hogy városban a nőnapi hiénás árusoknál nem is olyan drága a virág. 300-700 forint közt valami szál/kis cserepes opciót meg lehet úszni.
Ma megkerültem Érd mellett a mezőt. Egész jó hely. Életem képe itt sem lett, de művészültem rendesen, feküdtem a földön napsütésben jó levegőn, meg teljes felszereléssel bóklásztam pár kilométert bár csiganyálat csak a közepétől indítottam el, mikor bementem toronyirányt az erdőbe:
Van előre erdő:
Felfelé erdő:
Buckalakók:
Virágot keresni sem kellett. Úgy indultam, hogy állítólag tavaly láttak arrafelé, aztán ki tudja merre menjek mit vakarózzak, lett is belőle úgy 4 négyzetkilométernyi szőnyeg
Míg alacsonyan van a Duna visszanézek hódot keresni. Pár kisebb várat találtam, de lehet lakatlan, vagy csak most nem mozgolódtak. Parton is elég látványos a munkásságuk és haverok kölkei is kezdenek önállósodni, mondtam kilesünk oda valami családi napra, mi el leszünk ezekkel a vackokkal, kölkök dobálhatnak kavicsot Dunába, profit:
-
npera
addikt
-
blueboi69
őstag
válasz
Jahno #155102 üzenetére
oké, a motoros oktató sem lehet kispálya. Fiatalon én tudtam bringázni úgy, hogy nem fogom a kormányt, most meg valahogy nem igazán. Mármint amint elkezdenék tekerni, már biztosan érzem, hogy elmegy valamerre. De amúgyis jön egy kavics, repedés, akármi és akkor viszonhallás, inkább nem szeretnék perecelni. Legutóbb nyáron sikerült esni, a térdemen még látszódik a nyoma.
De gondolom bringa kérdése is, mármint van amelyiken eleve szinte kiegyenesedve ülsz. Áhh fiatalság bolondság. -
Jahno
veterán
válasz
npera #155099 üzenetére
Violát mutattam asszonynak, hogy miket tud, meg simán nyergen áll, aztán átugrik a kormányra, vagy ugyanezt háttal. Meg ezek:
Egyik régi ismerős aki elveszett a múltban motorosokat oktatott aztán ilyennel szokta kábítani a népeket mert ugye a nagyon menő figurák szoktak duzzogni, hogy minek azt nekünk meg tudunk mi motorozni, csilliárd kilométer van mögöttünk, blábláblá.... Akkor szépen fogja a túra motort, feláll az ülésre háttal a menetiránynak és úgy kerüli meg a csoportot, mondván ha majd ezt meg tudják csinálni akkor folytathatjuk a magas szintű koncepció alkotást, addig is kezdjük azt RENDESEN betájolni, hogy milyen széles a gép és milyen szögekben tud kanyarodni, de így már tudjuk hol a helyünk, később mutatok bonyolultabb figurát is, mint a bóják kerülgetése :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest