- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #143188 üzenetére
Egy finanszírozott gépjármű bruttó vételára 6.800.000 jó magyar forint, ha leteszek 2 milliót, akkor a 4 év 5 hónap után egy integrált Cascoval együtt 5.456.351 forintot kellett volna visszafizetnem és hátra lenne még 716.164 pénz. (ez is érdekes, hogy weben lévő árak sokszor közel sincsenek ahhoz, ami a szalonban van vagy határidőre át tudják adni és létezik de akad olcsóbb vagy drágább is +/- felszereltség vagy ami weben van az alap modell de azt nem lehet megvenni, csak beetetés)
Erőteljes indítás, arról nincs információm, hogy az eltelt 4 év 5 hónapban mekkora szervízköltség várható. Futást meg tudom mondani, az 80ezer km alatt, ami legalább 2 kis szervíz (+ szopószorzó, ezt szeretem :-P) hamarosan jön a 90ezres (erre jó lett volna árat találni, de a kereskedő elsőre meg sem hallotta, aztán kikerülte amiben kis sunnyogást érzek de lehet kérek be ajánlatot csak úgy)
Vasra költöttél 8.172.515 forintot, üzembe helyezés, sallang, nyilvántartásba vétel most aprólék, felét nem is tudom mennyibe kerül. És pont lesz egy kicsit jobb állapotú autó, és műszakilag jobban felszerelt mint a Seat, nem tudjuk mekkora szervíz költséggel. Szerintem nem is lenne tartós, de nehéz indokolni (5 év múlva megmondom) .
Nem lettem sokkal vidámabb. Ha már belementünk, akkor megpróbálom kideríteni a szervízköltséget, az nem lehet olyan nagy kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!