- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #143188 üzenetére
Egy finanszírozott gépjármű bruttó vételára 6.800.000 jó magyar forint, ha leteszek 2 milliót, akkor a 4 év 5 hónap után egy integrált Cascoval együtt 5.456.351 forintot kellett volna visszafizetnem és hátra lenne még 716.164 pénz. (ez is érdekes, hogy weben lévő árak sokszor közel sincsenek ahhoz, ami a szalonban van vagy határidőre át tudják adni és létezik de akad olcsóbb vagy drágább is +/- felszereltség vagy ami weben van az alap modell de azt nem lehet megvenni, csak beetetés)
Erőteljes indítás, arról nincs információm, hogy az eltelt 4 év 5 hónapban mekkora szervízköltség várható. Futást meg tudom mondani, az 80ezer km alatt, ami legalább 2 kis szervíz (+ szopószorzó, ezt szeretem :-P) hamarosan jön a 90ezres (erre jó lett volna árat találni, de a kereskedő elsőre meg sem hallotta, aztán kikerülte amiben kis sunnyogást érzek de lehet kérek be ajánlatot csak úgy)
Vasra költöttél 8.172.515 forintot, üzembe helyezés, sallang, nyilvántartásba vétel most aprólék, felét nem is tudom mennyibe kerül. És pont lesz egy kicsit jobb állapotú autó, és műszakilag jobban felszerelt mint a Seat, nem tudjuk mekkora szervíz költséggel. Szerintem nem is lenne tartós, de nehéz indokolni (5 év múlva megmondom) .
Nem lettem sokkal vidámabb. Ha már belementünk, akkor megpróbálom kideríteni a szervízköltséget, az nem lehet olyan nagy kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- OLED TV topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest