Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok.
Van "A" táblázatom, ami egy nagy adathalmaz, néhány cellája pedig hivatkozást is tartalmaz. Van mellette "B" összesítő táblázat, ami az adatok egy részét "A" táblázatból importálja, olyan cellákat is, melyek hivatkozást tartalmaznak. A hivatkozás azonban "B" táblázatban nem jelenik meg, pedig sokat segítene.
Van erre megoldás? (Office 2007)
-
madd dogg
senior tag
Hi.
Van AP visszajelző oszlopom, amiben függvények segítségével 4 betű szerepelhet, x, y, z, és w. Ezen négy betűhöz hozzárendeltem négy színt, adott betű esetén adott színnel töltődik ki a cella. Én azt szeretném, ha a betű maga nem látszana. Van rá mód, hogy egy betűt színtelenné tegyek?
Próbálkoztam létrehozni AQ oszlopot, ami másolja AP kitöltőszínét, de ehhez sem képletet, sem feltételes formázást nem ismerek. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50