Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
1. sheet 1 a célfülecske
2. f11
3. bal fent excel ojects --> sheet 1 duplakatt --> jobboldalt fehér lesz
4.Private Sub Worksheet_Deactivate()
MsgBox ''eltűnök''
End Sub
Private Sub Worksheet_Activate()
MsgBox ''megjelenek''
End Sub
'a fenti ''megjelenek'' megnyitásnál nem fut le, tehát
6. bal fent excel ojects --> thisworkbook duplakatt --> jobboldalt fehér lesz
7.Private Sub Workbook_Open()
MsgBox ''workbook megjelenek''
End Sub
az msgboxok helyére ugye a szmájli nem tud közvetlenül kerülni. tudsz viszont egy custom toolbart csinálni. azt hozzá tudod rendelni a munkafüzethez és ha minden igaz ez annyit fog jelenteni, hogy megtod hívni lásd #460. arra meg már előtte ráteheted a szmájlit a hozzárendeléssel. ez mondjuk én még nem próbáltam, dehát küzdj vele te is.
én még mindig azt mondom vagy mindig szmájli vagy egy egyszerűen egy 200x300 gomb 72pt ''ide kattincs'' a sheet nem használt részén. pláne ha balra a ''new'' gombtól balra teszed rutinból odanyom asziszi szmájli erre eltűnik neki minden. már csörög is a telefon... ha érted mire gondolok
-
lapa
veterán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Application.CommandBars(''kusztom'').Visible = True
ez így nem jó?
eltüntetésre meg megjelenítésre: #405 - #407 nézd át az eventeket. van sok fajta, sztem új munkafüzetes is.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
mitől brutál? msgbox ''ejnye gizike figyejjé jobban mit nyomogatsz''
nézem ezt a custom menüs témát de nekem az xp sehogyse akarja munkafüzet-függővé tenni a megjelenítését. -
lapa
veterán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
értem akkor hirtelen másra gondoltam. nemtom egyébként, a rögzítő se jegyzi meg a hozzárendelést. de volt már, hogy sikerült menüt csinálnom, ami csak adott munkafüzetnél jelent meg. de hogy hogyan azt nem vágom.
én otthagyom mindenkinél mindig. a jobbak kapnak még malacosat is aztán viszonthallás. a gombokkal meghivatkozott fáljok makrója úgyis megnézi az elején, hogy gizike jókor nyomta-e meg (értsd: az a tábla van-e nyitva, amin futnia kéne...) -
lapa
veterán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
nemtod átküldeni? elsőre kicsit magas.
mod: a vége: amikor még vastag a kerete (miután kihúztad a szmájlit), akkor jobb gomb --> makróhozzárendelés
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50