Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
patesz
csendes tag
szia,
Még egy kérdéssel fordulnék hozzád:
Most azzal próbálkozom, hogy egy másik munkalapra képlettel összegyűjtsem csak a "D:" előtagú sorokat minden oszlopával és ezeket egymás alá rendezzem. (Ne legyenek üres sorok közöttük.)
Tehát ha van az első munkalapon 1000 sorom de abból csak mondjuk 55 ami fontos, akkor csak ezeket pl a második munkalap első 55 sorába írja ki.
Később ez lehet 63, de lehet csak 10 db "D:" sor is.KERES, INDEX, HOL.VAN, FKERES, DARABTELI, függvényekkel, illetve ezek kombinációjával próbálkozom de nem járok sikerrel.
(Illetve megpróbáltam alkalmazni itt is a tömbképletes függvényt amitől megint iszonyatosan belassult az egész.
Túl sok az adat, így az nem járható most sem.)A korábban meghatározott tartományokhoz tartozóan ki tudom íratni, hogy melyik "D:" sor tartozik egy tartomány soraihoz, de ezt ki írja a csoport minden sorához. (=FKERES("D:";Munka1!$A3:$M$23001;3;HAMIS))
Tehát pl. egy csoport 25 elemből áll + a "D:" sor, akkor egymás alá 26-szor kiírja a "D:" sor tartalmát.Nem tudom 1 db-ra redukálni, úgy hogy a következő is 1 db legyen és így tovább.
Ez képlettel megvalósítható, vagy csak intelligens szűrővel?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest