Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben86
csendes tag
válasz
Delila_1 #39493 üzenetére
Bocsánat az kimaradt, hogy egy activeX Parancsgombhoz szeretném hozzárendelni a műveletet.
A "Munka1" adatlapok mentése utánra készítettem egy activeX Törlés gombot, ami a kézzel bevitt adatokat törli, így egy másik üzem nyitó adatai betölthetőek -és lehet tovább dolgozni a következővel.
A mentés gombbal is próbálkoztam, de eléggé kezdő vagyok a VBA-ban, nem igazán sikerült.
-
gaben86
csendes tag
válasz
Delila_1 #39493 üzenetére
Szia!
Továbbgondolva, megfelelő lenne számomra az is, ha az elkészült "Munka1" munkalapokat mindig egy meghatározott, makrómentes munkafüzetbe mentené(ami ugyan ott található mint a forrásfájl), a munkalapok neve az eredeti "Munka1" munkalap L1 cellájában található legördülő lista éppen aktuális eleme lenne.
Elegendő lenne, ha a formátumot -és az értékeket vinné át.
A "Munka1"-ben használt táblázat A1 : N55 terjed.
A végén az eredeti munkafüzetnek kellene aktívnak maradnia, a másik pedig bezáródhatna mentés után.Nem tudom, ehhez szükség egyéb információ is?
Köszönöm!
Üdv. G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest