- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Kiegészítem magam: a rejtett soros gondolatmeneted alapján eljutottam az általad javasolt rejtett sorban a CELLA függvénnyel addig, hogy ha üres a cella, akkor a "dátumos" cellára hivatkozva beír a cellába egy b betűt, ha meg van benne adat, akkor v-t. És ezt az adatot már tudnám feltételesben srafozni. Tehát eddig a dolog jó.
Viszont odáig nem jutottam, hogy ezt az adatot (tehát a b és v betűt mint eredményt) hogyan tudnám az "eredeti" sorra érvényesíteni? Tehát valami olyan függvény kellene nekem, hogy ha létezik, ami olyasmit csinál, hogy ha pl. C3 cellának az értéke v, akkor a C2-t színezze...
Megvalósítható ez valahogyan?
-
Traxx
őstag
Szia!
Először is köszönöm a tippet
Megeshet, hogy jót írsz, csak én nem értem, vagy nem írtam le pontosan, hogy mi a harci helyzet
Tehát az összesítő lapon eleve ki volna töltve az időbeosztás, szóval ott mindenképpen lenne adat, még ha nyilván nem is minden cellában. És ez jelenik meg az egyes füleknél (pl. Nyíregyháza fülön a 2. hónapban egy Ü jelzéssel üzemlátogatás). És ha ez megvalósul, akkor beírnám a dátumot egy másik cellába, teszem azt 2012.02.14. És ha ide, a dátumos cellába beíródik az adat, akkor színezzen, de ne a Nyíregy fülön, hanem az összesítő lapon.
Ezek alapján azt le tudod írni, hogy abba a rejtett sorban hogyan is kéne kinéznie a dolgoknak?
Vagy ezzel kibővítve 2003 alatt nehézkes lesz a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest