- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
ez a probléma egy céges kolléganőmnek a gépén van (az IT eggyelőre ba@ik rá, ill nem tudják mi a baj) nem tudja menteni az adott filet (hibaüzenetet lásd kép), de -elmondása szerint- ha ez a file is meg van nyitva több más normális excel file mellet akkor azokat se tudja bezárni hibaüzenet ugyanaz (szerintem sérült a file?). Én nagyon nem tudtam vele foglalkozni (meg nem is értek hozzá) csak éppen arra jártam péntek du amikor megmutatta, aztán megigértem neki megérdezem itt, mivel sok okos szakemeber van errefele
mi lehet baj?
megoldás? (egész éves munkájának egy része a tét)
elore is köszi
kép:
[link][Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest