Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
ChatGPT-nek ebbe beletört a foga.
Én sem hiszem, hogy megoldható, de hátha van valami trükkös megoldás rá.Szóval egy munkalapon kéne megoldani azt, hogy
1. A cellák értékét lehessen változtatni, de formázás-t ne engedje a usereknek.
2. De lenne néhány cella (A4:AZ4), ahol viszont pont fordítva kéne. Szóval az értékét semmiképpen se lehessen változtatni, de formázni lehessen.Kis plusz info, hogy ahol a formázás tiltva van, azokon a cellákon conditional formatok vannak beállítva, szóval úgy kell letiltani a usereket a formázgatásról, hogy attol a condi formatok még tudjanak lefutni.
Jól sejtem, hogy vagy az értékeket tudom protectelni munkalapon belül vagy a formázást? De cella szinten ezt kevergetne nincs mód?
Esetleg valami cseles macro erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50