- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
Jól van szóval egy általános jelenség. Nem megnyugtató de nem egyedi

Sok sírás mellé azért sikerült 8 meccset nyernem zsinórban, persze nem egy nap alatt hanem 3 nap alatt az a pár meccsem elég jól jött össze amit sikerült játszanom. Persze mondhatnám h miattam colt meg Cabot miatt de szimplán a többiek jók voltak én meg hoztam az erős közepes teljesítményemet

Érdekes augusztusi patch meglátjuk jó-e vagy nem

-
Fortian
tag
Tegnap valami bugba szaladhattam bele vagy csak a programozók dilettanizmusába megint?
9k játékosnál 10 perc a lobbiban folyamatosan full csapat egy villanás és keres megint..ez ment 10 percig sokszor más játékosokkal. Gondoltam rá hogy kilépkedtek állandóan, de az a visítás amit hallottam a többi játékostól hogy ők is így jártak már percek óta elgondolkodtatott. Kiléptem és hanyagoltam kicsit a gammét. Egy óra múlva ugyanígy jártam..szóval kb 20 percig néztem a csapatkeresést úgy hogy max 1 órám van játszani hét közben 
-
Fortian
tag
Pár napja napi max 4 meccset tudok játszani ezért is bosszantott amikor az utolsó helyen lévő monster preferanciával elsőre monstát adta be. Jól van gondoltam életem 3. igen 3. monstás meccsét letolom for fun...természetesen kikaptam mivel még azt sem tudtam mivel mászok
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra 
A játékkoncepció viszi el még mindig nálam
-
Fortian
tag
A ranked mód egy külön állatfaj: Amennyiben jók a társak, te béna vagy és szóvá is teszik bármi legyen a valóság, vagy te vagy ÜberterminárorKrokodilDundie és a többiek pikatchuvadászok

Ott is elég nehéz jó csapatot kifogni.
El is felejtettem említeni hogy múltkor játszottam csapatban és a csapattársat rakta be a gamme monsternak..értelme volt társulni
Machmaking direkt szívat h ne unatkozzunk 
Ranked mindent összevetve eléggé skilles, de még mindig nem értem h miért csak w/l alapján sorol lehetne árnyaltabb is..valami elo rendszer jól esne /lehet h van csak én vagyok figyelmetlen/
-
Fortian
tag
Láttam volt téma de nem tudom megállni, hogy én is leírjam

Péntek óta nem játszottam vele úgy kiakasztott a machmaking. Monsta az utolsó a prefer listámon és kétszer az voltam úgy hogy volt akinek az volt az elő
Továbbá egyedül mentem 3 bot-al a monsta ellen 2x-is. Sokáig keres és sokan kilépnek mert nem a preferáltat kapják..na de 20k feletti játékosnál nem talál posztra játékost..akkor minek a preferlista??
Ennyit a picsogásról, a gamme továbbra is szórakoztató is tud lenni kis szünetekkel
Végre nem csupa wraithek jönnek hanem van kis változatosság is
-
Fortian
tag
Tegnap kis anomáliával találkoztam kétszer is: Szemből rám ugrott a szörny és a földre vitt, nem is tudtam halálig kiszabadulni..ez rendben van ha hátulról történik, de szemből nem ér

Valakinek hasonló tapasztalata? Eléggé elvette a kedvem unfair dolog, nem elég hogy buffolják őket minket huntereket meg a ki..ott pugra bíznak nerfel
még ez is! 
Más: A ranked játék rangsora csupán a w/l-en alapuló béna rendszer semmi elo rendszer nincs benne?? -
Fortian
tag
Lehet hogy a szörny volt buta, de én elnyomtam a cloakot és ellenkező irányba futás mint addig. Próbáltam vagy a szörny háta mögött maradni vagy az asault közelében utánna...érthető okokból
Amikor egyik sem volt kivitelezhető egyenesen fel az égbe függőlegesen. Ez mindig bejött valamiért 
Maradj mindig mozgásban az a lényeg az eddigi tapasztalataim alapján. -
Fortian
tag
Tegnap mentem pár kört Lazarusként: Igaziból tényleg soft healer, egy heale van igaz az aoe 500 instant, viszont nehéz meghalni vele
Nem is haltam meg kettő embert feltámasztottam és 12k-t healeltem vele, igaz kellett a jó csapat mert nem sebződtek vészesen amíg cloakban eltűntem a fókusz elől
Jó nagy szívatás a monstereknek 
Pár játék után azt kell mondjam hogy mind a négy skillje jól eltalált, még a fegyvere is segíti a csapatot a weakspot miatt. Jó csapatban best of tud lenni bárki ellen. Az akcentusa meg feelinget ad a karakternek
-
Fortian
tag
Igen elég nehéz puggal játszani most, mert egy közepes monsta játékos úgy összecsukja a csapatot, hogy nem töltődik fel a skillem amit eltoltam

Na jó kicsit túloztam, de ha nem jó az összhang stage 2-ben wraith tuti összecsukja a csapatot. Összhang és skill kell a vadászoknak jelenleg plussz jobb játékosnak kell lennie mint eddig...miért dob be bénákhoz amikor egy béna is elég a csapatba: Én
Várom az újabb hunternerfet ! -
Fortian
tag
Tegnap este történt egy kis anomália: lvl 17-ről az acc lvl-m nem 18-ra nőtt hanem lvl 22-re

Ezért kipróbáltam a rankedet hunterrel
Nagyon profikkal dobott össze és élvezetes volt a wraith kergetés....mellesleg győztünk is 
Igen elég sok ai monsta van mostanában, nem értem miért mivel ott a wraith ami eléggé imba szóval van nekik is mivel tolni, de az alap Goliat sem rossz egy közepes csapat ellen. -
Fortian
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tegnap 8-játékból 8-szor találkoztam wraith-el. Cabottal voltam mindig. 7-szer nyertünk, mert nem mindenki játszik jól vele, de ha jó kezekbe kerül hent a stage 2-ben úgy hogy esély nincs ellene. Mondjuk Cabottal a sziklák mögül jól kilehet snipeolni
vagy üldözés közben szintén
plussz damage boost 
Ruge Val+Cabott+Markov talán elég hatásos ellene a trapperek változtak. -
Fortian
tag
válasz
John_Deere
üzenetére
Okés gyere csak mert ezen a héten érek rá csak kötetlenül.

-
Fortian
tag
Sziasztok!
Valakinek lenne kedve csatlakozni hozzám pár körre este? Esetleg csatlakozhatnék egy társasághoz? Support Cabbot a kedvencem utána healer kasztot szoktam tolni. Többit csak néha-néha.
Steam accom: fortian753
Egyedül unalmas
-
Fortian
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Cabot supportot vettem meg: Damage amplifier: 4-5k között boostolt damage és a fegyverrel is 4-5k között szokott kijönni a sebzés

Caira gránátaival olyan 7k körülm egy a heal
persze ez is függ a játék intenzitásától, mert például az újonnan unlockolt Slim healer karival csak 3k a heal intenzívebb fighton is, de több a nyert csata vele, gondolom jobban betaláltam kit healelek vele. 
Többi osztályt nem preferálom ezért nem tudom.
Jelenleg lvl 15 az accom szóval nem sokat játszottam még.
-
Fortian
tag
Amikor kijött a játék meg akartam venni, de időhiány és ára miatt nem tettem
Most jól jártam mert 11k játékossal érdekes tolni..mindig van meccs, igaz sok a béna velem együtt mert most tanulom, de szerintem jó játék és élvezetes pár mecset gyorsba tolni és nem 30-60 percet tolni mint a mobákkal amiket eddig próbálgattam 
Balancet elsőre nehéz megállapítani mert ugye ha tudsz játszani a karaktereddel még az elsőre gyengus is lehet OP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Frankó kipróbálom én is 
Maholnap nem érek rá de Vasárnap egész nap tolom..na jó amíg ki nem akadok mert akkor sok pihenő lesz. 

Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra