- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Winner_hun #3031 üzenetére
Nekem csak a szombatok jók, mert vasárnap nappalbulizás van.
-
I_Am
veterán
Kész a kocsi!
Viszont látom áttetétek holnapra a talit, de holnap se tudok sajna menni.
Nektek jó talit, érezzétek jól magatokat.
-
I_Am
veterán
válasz
buherka #3018 üzenetére
Nem tudtam mit csinálni, csaj továbbhajtott én meg nem tudtam utána menni. Örültem, hogy hazaértem. Ma egész nap a verdát szereltem, erre mikor rakom össze akkor veszem észre, hogy az egyik lengőkarból nem jó oldalit kaptam jobb előre. Tehát holnap folyt köv.
De így már a fékeket is megcsinálom, meg vettem xenon-t is. Szóval most fitt lesz a kicsikocsi.Sajnálom, hogy nem tudok menni, de mint ismertek nekem Murphy mindíg jelentős szerepet játszik az életemben.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Remélem én is le tudok nézni egy napra, bár a dolog még elég képlékeny, mert lehet dolgozom egész hétvégén.
-
I_Am
veterán
Engedelmetekkel átneveztem a totyikot.
Meg kapott egy kiemelést is.
-
I_Am
veterán
válasz
deicide #2164 üzenetére
Ha mennék én megcsinálnám Neked. Astrán iszonyat könnyű ezeket megcsinálni, durván 2 óra alatt megvan.
Amugy ha nincs rá jó szerelőd szólj priviben és adok teloszámot. Mi is most fogjuk a vízpumpámat cserélni, de nekem ahoz is le kell bontanom az egész orrát a kocsinak. -
I_Am
veterán
Slácok. Lossz hílem van, úgy néz ki, hogy nem tudok menni, melt külföldön leszek. Hosszú hétvégi kiluccanás és nem lehet kihagynom.
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1964 üzenetére
Akkor IJ naffejű!
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1838 üzenetére
Sopronból nem Egom fele jön. Azt meg nem várom el tőle, hogy egy 3 órás vonatozás után hazacipelve a cuccát még újra elvonatozzon Egomba. Fél hatkor elindulok honnan? Egomból? És mikorra érek le? Dunavarsányból, olyan 4 körül indulunk haza, 16:30-ra hazaérek, kaja, fürcsi és már mehetek a Keletibe.
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1834 üzenetére
Mennék hidd el, de mint mondtam 18:00-ra van bent a vonata, ha nem késik. Ezután hazafuvar, kipakolás, elkészülés. 19:00 körül indulás Egomba és 20:00.ra talán a búcsútokra oda is érnénk.
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1828 üzenetére
Jelen. (nem leszek sajnos)
Asszonka a 15:00-ás IC-vel jön. Tehát horgászat után lesz annyi időm, hogy hazaérjek, lefürödjek és mehetek érte.
Nektek jó kajálást. Én meg majd bepótolom kettesben kedvessel, mert amugy is terveztem, hogy elviszem, megmutatom Neki a Dunakanyart.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1761 üzenetére
Süketek, vakok......
Tényleg a gilisztának amugy sincs szeme
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1747 üzenetére
Gabber is jönni fog, főleg ha elviszem.
Diszájd is remélem megjelenik és addigra valami vadrácsfélét is feltesz a kocsira...
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1745 üzenetére
Hajnaltól horgászok, de 2 redbull és megoldom, hogy ott legyek.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1737 üzenetére
Bezony, hogy rullla makka !
Tali mikor lesz nem mozizós, hanem összeülös-beszélgetős?
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1680 üzenetére
Chuck Norris ha Fantát kérne, akkor azt is kapna a moziban.
Gyúrj még picit...
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1663 üzenetére
Sorry skacok, de ezt most kihagyom. 1, mert láttam, 2. mert asszonka megy haza hosszabb távra és inkább Vele leszek.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1626 üzenetére
Már láttam.
Nem rólam szólt.
(pedig ha rólam szólt volna jobb film is kikerekedhetett volna
)
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1615 üzenetére
Nem vagytok még kész?
Tehát nincs minden fal a kezed munkájával összefirkálva?
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1531 üzenetére
Haggyámá, parkoló mindenhol van, főleg vasárnap este.
Haggyámá, székméret corvinban is ugyanakkora (igaz nincs páros szék, hogy fogdoshasd a melletted ülőt)
Haggyámá, kajálda is van a körúton (amugy meg előtte ugy is megyünk Szendvics királyba kajálni, tehát max popcorn kell meg üccsi)
Haggyámá, a kártyával fizetés 1000 Ft-os tételnél elég gáz, nem beszélve arról, hogy ATM is létezik a világon. -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1527 üzenetére
pont a nyugativég? Corvin : westend 2:2
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1425 üzenetére
Elviszlek Titeket. Lemaradok? Kapott nitrot a jaguár vagy elfelejtetted az első esztergomi talit?
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #1423 üzenetére
Én szivesen vezetek, inni majd máskor fogok. Max hozok pár üveg finomat itthonra.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1415 üzenetére
Update.
Gábor ma hívott, ha 7 után indulunk az nekem is lenni jaaaarp.
De lehet, hogy picit csúszok, mert Murphy-vel általában az utolsó címen szoktam találkozni. Holnap csörgök Gábornak, aztán ha nem akartok megvárni, akkor ugy is gyorsabb a kocsim mint a Tiétek.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1209 üzenetére
Ejjj de ráér valaki!
Hétvégén lenne csak jó.
JAAARP!! -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1181 üzenetére
Neeem!
Csak nem tudta, hogy nem automata a kocsi, ezért egyesben gurult hazáig.
JAAAAAARP! -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1176 üzenetére
Yeeah, C'mon, that's right, check.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1166 üzenetére
ööööö
NARP!
Este Sláger rádió megaparty a városligetben, mi oda megyünk, viszont holnap lehet mozimaratont rendezünk és megnézünk pár filmet. (többek közt Disturbiát is)
JARP! -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1136 üzenetére
Jelentem bárányka nyaralt pöttyet, de már itt figyel.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #1039 üzenetére
Esni fog? Még nem néztem időjárásjelentést.
Mivel este jövök visszafele Sopronból aznap ezért azt hiszem nem mennék sokra azzal ha beugranék. -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #983 üzenetére
kivontak a forgalombol?
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #894 üzenetére
váááá
harry plotter és a nyomtatók átka
tudodki(fetrengős smiley is kellene, ha már fejbelövős is)
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #889 üzenetére
áááá
Jaguár találkozót nézd meg inkább mikor lesz. -
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz) #811 üzenetére
10 autó volt és 15-en voltunk.
Nem rajtunk múlt, hogy hányan leszünk.
bolondember: a megtorlásokat Te tartod számon.
marsu: van rajta pass, de tényleg nem nehéz kitalálni. -
I_Am
veterán
Remélem dokar kocsija elég erős, hogy hazavontassa Foglalt_nevet.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #641 üzenetére
Te mindenkinél bepróbálkozol?
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #610 üzenetére
Meg egy perc nevetést is a szép zöld dísztárcsáknak.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #589 üzenetére
Nem, de aki vágja az el is temeti ahogyan kell?
És kik lesznek akik a ''koporsót'' viszik? -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #464 üzenetére
pfffff
Nem téveszt meg a hosszú hajad.
Ezt a szokást az araboktól tanultad? -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #459 üzenetére
Húúúú!
Én hozooook!
Nem viccelek, igaz nem kell pénzt bedobálni. -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #445 üzenetére
Ahoz még gyúrnom kell.
-
I_Am
veterán
válasz
TexT-BoY #404 üzenetére
Nem vagizni megyünk ki Boy.
Ha arra mennénk, akkor hívnám én is haverjaimat és a 200 lovas prelude csak kis csapat paci lenne azokhoz a ménesekhez képest akik jönnének.(alfa v6 turbó kicsit megpiszkálva alig 300Le alatt, lehet azt el is tudnám kérni, mert kamionozik a gazdija és most Svédben van.
) Vagy hoznám a jó kis diesel golfosokat, meg 1.0-ás unot, ami 6-on belül van 100-on.
Amugy igen, everybody needs a honda: [link] -
I_Am
veterán
Caps lock-os itt volt, rendezgetett, ha valami óhaj-sóhaj van még, akkor privi, mert mostanában nincs időm olvasgatni semmit.
Sorry. -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #235 üzenetére
Május jobb lenne.
-
I_Am
veterán
Nekem csak december óta kellenek percek hozzá.
Eleinte amugy volt, hogy elautókáztam 200km-t ugy, hogy végig 0km-t írt, aztán egyszer meg kiakadt fullra és azt írta, hogy 2000km-t mehetek még és volt benne vagy 20 liter körül.
Előtte, amikor nem volt vele gond, már a gyújtásnál mutatott mindent rendesen. Majd ha jön a jóidő, akkor szétkapom és áttakaritom.
Amugy nem 400 méteren volt és nem is a maxon. 180-nál el kellett vennem a gázt, mert egy szuzukis (tuti, hogy nő volt) nem nézett a tükörbe és bejött a belső sávba elém, hogy ő majd előz.Amugy az autós totyikba akartunk egy képet, ahol 230-240 körül van a mutató, de ezt a pályán megtett út rövidsége kevésbé és az elénk kigördülő buzuki erösebben meggátolta.
Amugy bolondembert nem is kérdeztem a kúton, hogy mi volt a reakciója, mikor kilőttem mögüle, mert azt láttam, hogy Ő is megtolta a verdának. -
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #161 üzenetére
Köcccsss.
dokar: na mégis milyen géppel?
A majdnem üres tank meg december óta van, hiába tankolok fullra, beinditom és irja, hogy 0km van hátra, aztán kezd felkúszni mindig a mutató. Szerintem ki kellene pucolni az üzemanyagszintmérőmet, mert lehet az úszónál felkapott valamit a tankból, mikor egyszer szárazra kocsikáztam. -
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #137 üzenetére
A gumimelegítés majd Veletek együtt, hogy legyen aki kapaszkodik a majrévasban.
-
I_Am
veterán
Én ezért vettem egy szivargyújtós kis porszippancsot. Marha aranyos kis jószág és nagy a szivóereje.
24-e? Kérdéses, de kezdjétek el szervezni. Én majd csak jövö hét szerdán tudok nyilatkozni a dologgal kapcsolatban, mert hétvégén megyek Sopronba és csak kedd este jövök meg. -
I_Am
veterán
Én magam végzem a kocsimosást. Eddig egyszer vittem el mosóba, olyan foltos is lett.
Viszont lehet a most szombat nekem nem lesz jó, mennem kell dolgozni vidékre.
Ahogyan elnézem elég kevés jelentkező jelzett eddig vissza, úgyhogy szerintem keressünk egy késöbbi hétvégét, persze még április 4. előtt. -
-
I_Am
veterán
Csak annyi gond van, hogy mi ugye nappal mennénk nem este. Valamint egyikünk sem tartozik a helybéli kemény magba akik közül páran ismerik a rendőröket, igy az esély mégjobban konvergál a nullához.
Amugy a gyorsulásos részre, az személy szerint nekem már nem élvezet, nincs benne kihivás. -
I_Am
veterán
Pályazárás volt és mivel csak egy kijárat volt, ezért elég sok emberkének begyüjtötték az adatait. Fényképezgették meg kamerázták a kocsik rendszámát. Mi meg tudtnuk lógni, mert elég kemény arcok ültek a kocsiban és a vérmérsékletünk sem a legnyugodtabb ha jogtalanul fényképezgetik a kocsinkat. Egyszerűen kiszállt pár keményebb arc és elvették a gépet, kitörölték a képeket és elmagyarázták a polgárőröknek, hogy ha bekapcsolják a gépet, akkor lenyeletik velük. A rendőrök másokkal voltak elfoglalva és elég kevesen voltak, hogy pont kiférjünk páran mellettük.
-
I_Am
veterán
Pár éve ott volt néhány alkalommal racing. (a régi szép idők, mikor még jártuk az országot...)
Az utolsó alkalommal kihivták a környezetvédelmisek a rendőröket illegális behatolásért és magánterület megsértéséért. Szóval inkább nem javasolnám a helyszínt.
Pedig a pálya nem rossz, mikor az első és a második street racing ott volt, komolyan olyan feeling-je volt, mint a fast & furious-ban. -
I_Am
veterán
Szerintem inkább délelőtt kellene, korán nekiindulunk és ott vagyunk nyitásra.
Ha meg ennyire soknak találjátok az árakat, akkor talán annyit lehetne tenni, hogy az autós totyikból is meghívni a srácokat és nem csak kizárólag Opel talizni, hanem PH! autós talit és versenyt szervezni. Talán, ha több autó is jelentkezik, akkor csoportosan tudok kedvezményt intézni, mert mint kiderült lehet van ismerettségem arrafele. -
I_Am
veterán
Srácok!!!
Mit szólnátok Örkényhez?
[link]
2007-es egyéni pályahasználati áraink:
Motor, quad:
Teljes nap: 13 000.- Ft
Délelőtt: 7 000.- Ft
Délután: 9 000.- Ft
1 óra: 5 000.- Ft
Esti: 6 000.- Ft
Autó:
Teljes nap: 22 000.- Ft
Délelőtt: 12 000.- Ft
Délután: 14 000.- Ft
1 óra: 7 000.- Ft
Gokart:
Teljes nap: 6 000.- Ft
Fél nap: 4 000.- Ft
Teljes nap: 9-18 h-ig
Délelőtt: 9-12:30 h-ig
Délután: 13:30-18 h-ig
1 óra: 16-18 h között
Este: 18-20 h-ig (05.15-től 09.15-ig)
Bérgokart:
8 perc: 2 000.- Ft/gokart
1 óra: 15 000.- Ft/gokart
1 óra: 48 000.- Ft/4 gokart
1 óra: 68 000.- Ft/6 gokart
Versenypálya, mely kiváló környezetet teremthet cége kínálatának-termékének biztonságos és kulturált körülmények közötti bemutatására, újságíróknak, szakmai partnereknek vagy a nagyközönségnek.
A pálya ideális helyszín versenyek, márkatalálkozók, sajtótájékoztatók, bemutatók, vagy szakmai tréningek megrendezéséhez. A létesítmény Örkénynél közvetlenül az M5-ös autópálya mellett található, mindössze 52 kilométert kell megtenni Budapestről, mely nem több fél órányi autózásnál.
Egész évben nyitva tartunk. A pálya hossza közel 3 kilométer és speciális építésmódjának köszönhetően lehetőség van különböző vonalvezetéseket kialakítására. Az Euro-Ring önmagában egy technikás versenypálya, ezzel is maximális védelmet nyújtva a tesztre szánt járműveknek, termékeknek. Természetesen valamennyi kanyarkombinációnál kavicságy és/vagy gumifal szolgálja a maximális biztonságot.
[link]
A vonalvezetése a pályának. -
I_Am
veterán
Ez a Pannónia-Ring, a Rába Ring-el még nem sikerült beszélnem, lehet ők is csak nagyibb rendezvényekhez biztosítanak helyszínt és hasonló árakon, bár ha emlékezetem nem csal, akkor volt régen nyilt nap, amikor ugyanugy fel lehetett menni a pályára, mint a Hungaroringen. Ha mást nem akkor meg kell várni a Hringen a nyilt napot egy jó futamhoz.
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név #39 üzenetére
A Pannónia-Ring-et most hivtam fel telefonon, áraik a következőek, melyek autónként értendőek.
Egyéni pályahasználat
Mindazokon a napokon, amikor nincsenek rendezvényeink a Pannónia-Ringet mindenki minden kategóriában igénybe veheti.
Bejelentkezés közvetlenül a helyszínen, irodánkban a 2. emeleten.
Egy nap/fél nap (motorosok részére): (€ 80,- / € 60,-)
Egy nap/fél nap (autósok részére): (€ 300,- / € 220,-)
Boxbérlet/nap: (#1-20: € 80,-/box/nap; #21-35: € 100,-/box/nap)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest