Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
jaj, a nyílt forráskódot ne keverjük ide, nagyon nem jó az analógia...
--
nekünk annakidején a mobillal volt balhé.
ott pampogott az igazgató, hogy elvesszük mindenkitől a mobilt, meg kihívjuk a rendőrséget, nemzetbiztonsági hivatalt, meg jegyzőkönyv, meg háború, váááá...
senkinek eszébe nem jutott volna telefonálni, mert semmi értelme, meg amúgy is tudtunk mindent. a telót meg hova rakjuk, dobjuk ki a kukába, mert ''éreccégit'' kell írni?! sokunknak muszály volt mobillal járkálni, mert jogsi még nem volt, úgyhogy a szülőket csak fel kéne hívni valahogy, hogy hazavigyenek.
egyszerűan kikapcsoltuk, bennehagytuk a táskában, táska a termem egyik végébe, azt' kész. de a dirinek biztos jólesett meghurcolni 25 embert, motozás, meg ilyesmi.
áhh, olyan idegesek voltunk, hogy már azt beszéltük, hogyan verjük meg az igazgatót. szép kis ütemtervek születtek...I'm back, baby!
-
HERR Z
veterán
-
erdeya
senior tag
és ki lenne a bocirajongó?
A lényeg, hogy ezt valaki(k) szánt szándékal csinálta/csinálták.
Mert ha én megszereztem volna, akkor CSAK én szereztem volna meg. Lássuk be, a pór nép gyakorlatilag a híradók nyomán kezdett el keresgélni a tételek után. Kevesen voltak, akik a vasárnap és hétfő esti tanulás helyett találomra írtak be webcímeket és akadtak rá. A média csinált hozzá kedvet!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Kraptor
őstag
Nos én politikailag megpróbálok független maradni és nem is nagyon szeretem Magyar Bálintot, de abba lehet, hogy igaza van, hogy ez egy támadás volt ellene. Ha megnézed itt az volt a lényeg, hogy kijussanak a tételek a sajtóhoz is, sőt majdnem, hogy az volt csak a lényeg és nem csak a diákok között keringjenek.
Na mindegy, őreg vagyok már én ehhez. A nebulócskáknak, meg sok sikert -
erdeya
senior tag
Komolyan mondom, ha a kezem özé kaphatnám azt, aki ezt az egészet elindította... fúúú
Sorstársak vagyunk úgy tűnik. Az én Kedvesem is a matek miatt aggódik, örül, ha meglesz, erre most pár faszocska miatt újra kell írni? A jól teliberakott édesanyját a csaló mocskos koszos bandának (akinek inge...)Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tildy
nagyúr
Én sem voltam penge matekból(csak 7.ben megyei 2. de utána gimiben csak 4es végig), de akkor az ilyen meg miért van ott az olyan egyetemen ahol rendesen nyomatják a matekot?
Mindegy..
Ez kb annak az esete mint ami 1998ban volt, a 3as matekosok simán írtak 5öst a normálból, aki központira ment, mert arra kellett mennie, azt meg szívott. És persze jórészt rosszabb jegyet kapott.
Valószínűleg aki ebből 2est ír, az nálunk végig sem tudta volna csinálni a 4 évet."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Szvsz futárokkal vitetik ki.
''Borul a felvételi? Nem biztos, hogy elfogadják az egyetemek az érettségit
Ha magyarból és matematikából tömeges méretekben kerültek ki tételek, akkor az egyetemeknek meg kell fontolniuk, hogy elfogadhatják-e az ilyen módon letett érettségi vizsgát - közölte Bessenyei Lajos, a Magyar Rektori Konferencia elnöke.
Az idén debütáló kétszintű érettségi rendszer egyik legfontosabb eleme, hogy kiváltja a felvételi vizsgát. A szakok többségén az egyetemek és főiskolák középszintű érettségit kértek, kivételt a nyelvszakok és egy-két népszerűbb képzés jelent.
Bessenyei Lajos elmondta: ha elszigetelt esetekről van szó, akkor is gondot jelent, de nem akkorát, mintha tömeges csalásokról lenne szó. Akkor is igazságtalan, nem tiszta az ügy, de nem akkora mértékű a probléma, hogy az egész rendszert fel kellene borítani.
Ebben az esetben az egyetemek nem ragaszkodnak a speciális eljáráshoz. Közölte: a Magyar Rektori Konferencia a napokban állást foglal a kérdésben, miután konzultált az illetékesekkel és az állampolgári jogok biztosával.
Molnár Károly, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora elmondta: pontosan meg kell nézni mi történt. Megkeresik az oktatási tárcát és az egyetem vezetése mindenképpen foglalkozik a kérdéssel.''
MTV
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Caesarion
aktív tag
ha figyelembe veszed hogy egy vizsgát követően van UV és PirosUV valamint megfellebbezve a tanári kar döntését újra vizsgázhatsz másnál és annál is vagy PirosUV ki az a szerencsétlen aki egyetemre adott be jelentkezést, csalással bejutott és nem bír valamint átevickélni 5-6szori próbálkozásra sem?
egyetemre nehéz bekerülni, kibukni szvsz még nehezebb ( ha nem hagyod magad)Te is fiam, Bluetooth ?!
-
tildy
nagyúr
Matekból nincs szóbeli
Hugi azt hiszem 3-4 között állt matekból évvégén, d emegadták a 4est neki .
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
AHogy hugitól hallom senki nincs megkönnyebülve.Sőt.
Majdnem sírt a telefonban, hogy miért csinálják ezt.
Ha kiderült , hogy tömegesen kikerült a tétel, szerintme msot mindenki izgulhat, újra kell-e írni vagy sem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Hugi viszont jobban örülne az ismétlésnek mint ha az évvégi jegyet számítanák.
Főleg matekból(Tanárja kicsit megszivatta...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Elrood
őstag
Mé? Tök nyugis tétel.
Egyébként én a Kommunista hatalomátvétel Magyarországon-t, húztam, 1947, itt aztán kellett tudni.
Nevek, évszámok, persze +hónap, +nap, események dögivel, B tétel nem tudom már mi volt, persze 5-sre feleltem.
Egyébként mindenkinek nyugalom, sok sikert mindenkinek!.
[Szerkesztve]''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Matr x
aktív tag
Ezért tanuld meg az elejét nagyon, a végéből meg a fontos gondolatokat. Pölö töriből az évszámokat...
Nyelvtannál talán megcsinálod a B-tételt, utána abból kitalálod az A-tételt...Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest