Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem az érettségi a szopatás, hanem az hogy év vége előtt minden tanár egyszerre akar leosztályozni .
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Töritanárom sztem kitalálta h engem meghúz. 2 hete minden órán engem vesz elő ( ez kb 60-70 oldal tudást jelent 2 soros részletességgel ) És akkor még nyelvtanból és irodalomból is van ugyanennyi. Matekot is kellene tudni. De szeretnék én az érettségiig eljutni.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Mi konkrét szerenád próbákat tartunk. Kis segítségképp a mi listánk : Yesterday, Green Day - good riddance, 20 év mulva, ha én rózsa volnék, Guideamus(elmegyek elmegyek, biztos rosszul irtam). ha vki igényli a székely himnuszt is előadjuk, valaki mondja meg.
-
Esmein
nagyúr
nekünk cca 150 oldal tétel van + matekból egy kevés, olyan 30 oldal de az könnyű. Naon cink ezt mind bevágni, ill folyamatosan tudni. Nagyon gecik mert irodalombol nyelvtanbol es toribol folyamatosan van tetelfeleles, de nem jonnek ra h ennyit nem lehet fejbentartani 1xerre.
-
Esmein
nagyúr
Radnóti tétova óda vs józsef attila óda elemzés tz-t irtam 1 hónapja 2 *45 percben. Olyna 3 oldalt rittyentettem. 1,5 oldal 15 perc alatt készült el. 5-ös lett a tartalom 4-es a hejesirás.
-
-
Esmein
nagyúr
De sajna nem azt kérdezik. Vagyishogy azt is amikor beszámítják az írásbelid jegyét, de ettől még ezt a sok fasságot is meg kell tanulni
Én a töritől parázok."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
K*csög a tanárom, nincs mit tenni ellene, affinitásom meg kb 5 számjegyig 0 a tárgyhoz. Irodalomból pl bármiről tudok hadoválni. Kosztolányiból írásbeliztem. Mint kiderült 30 emberből 2-en választottuk. Szal ha van miről akkor én írok beszélek
-
Esmein
nagyúr
Ahhaha, most volt a betekintés napja. Eredmény : 3-mas matek 33 pont, értékelés : Számolási készsége gyenge, a gondolkodtatóbb feladatok kifognak rajta.
barátnőmé 34 pont, értékelés: Közepes képességű tanuló, habár 3 feladatot tökéletesen megoldott a többiben nem jutott előre
Innen látszik ha pikkel vkire a tanár.
Irodalom: Szövegalkotás, Tartalom, Nyelvhelyesség, Stílus 5-ös, helyesírás 4-es. Kosztolányit írtam Értékelés: Biztonsággal kezeli a verset, alapos részletes munka. Élete talán legjobb fogalmazása.
Durva mi ?"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Rettegek. Pénteken felelek és kb töriről van fogalmam nyelvtanból full 0. Lassan nyelvtant is gyúrnom kellene mert 5-5-5-5-4 lett az írásbelim és rám _különösen_ odafigyel a tanár h jól feleljek...
-
Esmein
nagyúr
Holnap megyek a guillotine alá NYelvtanhoz sok közöm nem igazán van és irodalomból is lenne még mit felszívnom.
-
Esmein
nagyúr
Az elmélethez síkhülye vagyok nyelvtanból, de a gyakorlat jól megy. Helyesírásom 4-es elemezni ágrajzot csinálni viszont tudok. Irodalomból 4-es 5ös voltam de most megilyedtem hátha kérdeznek valamit és nem tudom ... Töri annyira nem cink a hidegháborút átnyálazom még kicsit és nagyjából megvagyok.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Most kaptam a hírt h átment bnőm is Akkor én sem izgulok annyira.
-
Esmein
nagyúr
Örömmel jelentem, hogy átmentem az érettségin 4,4-es átlaggal, Dicséretet is kaptam irodalomból bibí.
-
Esmein
nagyúr
Irodalom : József Attila: Óda
Történelem: Ipari forradalom és a végvári harcok
Nyelvtan: Morfémák
Számtek: Dos III. Lemezkezelő parancsok + kódlapok készítése, használata + valami gagyi excel."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Olyan helyre sikerült mennünk ahol ''többségben volt a kisebség'' és a 130dB-s cigányzenétől nem tudtam a velem szemben ülövel kommjunikálni.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Lol... Ma nézem azindexet, ugyanazt rakták ki matekból mint ami nekem megvan. Bakker... Nem semmi. Ha ennyire egyszerű megszerezni, mint ahogyan én tettem, akkor válságban az ország.
-
Esmein
nagyúr
válasz Papa-Georgo #1956 üzenetére
Énmeg kettest kaptam tavaly matekból és a PTM-re mentem szegedre, nabumm
-
Esmein
nagyúr
Igen, megvan, de nem adom ki, tavaly érettségiztem, csak azért szereztem be, hogy lássam tényleg azok lesznek-e a feladatok. Sorry sajnos a csalásban nem tudok segíteni
-
Esmein
nagyúr
Kicsit sem vagyok irígy a most érettségizőkre. Valaki itt nagyon fog szívni
#1992: 2.x mega.
-
-
-
Esmein
nagyúr
Vannak akiknek jut Makarenkói pofon és vannak akiknek nem. Te hogyan nevelnéd a gyereked ? Helyes dolognak tartod-e az említett pofont ?
Szerintem még soha nem verték el a gyereket, aki lop csal hazudik, és azt hiszi, hogy ezzel jót cselekszik, mert áttaposhat vele az ''életképtelen'' társain. Sok egyke ilyen egyébként éppen azért, mert a szüleje nagyon félti és mindentől óvja. Hogy gyűlöltem őket általánosban, de most már tudom, hogy helyzeti előnyben vagyok."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Igen, a makarenkói pofont pontosan ezt takarja. Egy pofon épp a kellő időben.
Én 19 vagyok de még mindig emlékszem hogy kikaptam mikor 4 éves koromban megfújtam 400 ftot és még hazudtam is, aztán kiderült. Azóta eszem ágába se vettem ilyesmit. Soha nem lopnék. Örülök, hogy akkor kaptam ki és nem most az élettől. Örülök hogy nem volt meg mindenem, van miért küzdenem, örülök hogy kollégiumba kerültem és edződtem 5 évet. Aki viszont veri a gyerekét mindenért, az , és ugorjon a tiszába."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest