Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snt
senior tag
válasz Overlocker #1505 üzenetére
Most pl. egy 4-es 60%-79%-ig van... Ha te anno négyest írtál, akkor te most 79%-ot kapnál rá automatice (azaz max százalékot).. Tehát felsőhatárt...
-
tildy
nagyúr
Ha 5ös kaptál, akkor automatice 100%nak számolják az érettségid.. Ez +7 pontot jelent.
Ha még ezen felül szintemelőzől akkor még +7et kaphatsz...
seth:attól függ miylet írtál, központiin 47 pont , azaz 47% még 4es volt.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Overlocker
veterán
Divot láttad? mp-re egyezó hozzászólás! Ilyet is ritkán láttam...
Up! -
divot
veterán
válasz Overlocker #1530 üzenetére
Láttam. Meg is kaptad a választ helyettem.
-
CuKoR
senior tag
válasz Overlocker #1559 üzenetére
De azért az emailekre nyugodtan el lehet küldeni
Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
HERR Z
veterán
válasz Overlocker #1564 üzenetére
de de mivan ha egy EGÉSZ szett eltűni
amúgy meg bármelyik nyomda újrafóliázza neked párszáz ft-ért...tudom mert dolgoztam nyomdában
[Szerkesztve] -
CuKoR
senior tag
válasz Overlocker #1574 üzenetére
Info 90% matek 75% + 7nyelvvizsga pont és igy lesz 121 pontom
-
_seth_
veterán
válasz Overlocker #1581 üzenetére
Nekem ha végre oktv-nek nyílvánítják akkor II. helyezés lesz (De lehet sohasem lesz annak nyílvánítva tervezték de ennyi))
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Overlocker #1583 üzenetére
Voltam rendes oktv-n is de ott nincs ilyn csúcs helyezésem. Még nem, de elmondták, hogy az oktatásüggyel egyeztetnek Az már mellékes, hogy mentős, tűzoltós, vagy vmilyen kémiai suliban ismernék én meg infós vagyok (ez meg a másik, hogy már fősulis vok remélem maradok is bár amennyi zűr van..... még jobb mint az érettségi új módszere....))
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
HERR Z
veterán
válasz Overlocker #1631 üzenetére
de szerinted nem ismerik fel az írásodat és a tanárok nem beszélik meg egymás közt?nem a fenét...nekünk is majd az összes tanár átolvasta az irodalmat a magyar szertárban úgy lett osztályozva....fel fogják ismerni melyiket ki irta s ha be van skatujázva pozitívan akkor egyből 5...
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #2048 üzenetére
Amúgy meg nem mindenkinek számít a töri...
-
snt
senior tag
válasz Overlocker #2117 üzenetére
Aztán majd meglesz, aztán az is kitudodik, aztán megint újraírjuk azt is, aztán botrány lesz, aztán szóbeli is csúszik.. Karácsonyig csak meglesz az érettségi
-
snt
senior tag
válasz Overlocker #2120 üzenetére
Matek nem lett volna rossz, mivel nem vagyok matekzseni.. dehát nem volt meg, így meg lesz kb. 2-es azt jóvan... nem is kell jobb, nekem nem számít... Ellenben a töri számít, úh holnap bele kell húznom
-
HERR Z
veterán
válasz Overlocker #2168 üzenetére
nem ártana
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #2170 üzenetére
csöcs msn-ed nincs mester ? feltehetnél, azt dumálunk.. na de most lépek holnap töri GL
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Tithian
őstag
válasz Overlocker #2168 üzenetére
Négy évig azt csináltuk, most már csak az atlasz skillünket teszik próbára.
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
CuKoR
senior tag
válasz Overlocker #2329 üzenetére
tök mind1 mert újraírod !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs