- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
Polllen #4752 üzenetére
Boltban tényleg így van, hogy kötelesek a kirakott árért adni, de szerintem online más a helyzet. Rendeltem én is alaplapot 20 forintért mégse hozták ki kisbetűs részre hivatkozva.(az már csak részletkérdés, hogy eleve szinte biztos voltam benne hogy nem fognak postázni semmit, csak kíváncsi voltam mit írnak majd
) Lehet én voltam az idióta és fel kellett volna háborodnom? Witcher 2-t nem vettem meg 30valamennyiért mert egyáltalán nem érdekel a gém, más is írta h csak azért veszi meg mert ennyiért miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- Új, épített félkonfig GPU nélkül - i5-14400F/16GB DDR5/1TB SSD/3TB HDD/WiFi+BT/Win11Pro
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest