-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz bullseye #102938 üzenetére
T -s kártyára nem köthetsz iylet az tuti Külön sim jár meg minden ami rendesen kell, de még a csaomag tartalma is jobb nekem 50 sms meg 50 perc beszéd világ végéig elég nekem
Na de ez már nagyon off ha valakinek kérdése van google vagy privát.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
-
szallasi007
őstag
válasz bullseye #101698 üzenetére
Már vártalak, végülis biztos mindig azt írtok amit lehet na de majd kijavítasz és megmondod a tutit
Nyilván ti megírtátok a frankót WD ügyben annak idején mikor megjelent ha már úgyis UBI-t szidja mindenki?
Fizetést miért kaptok? Biztos mert jók az eladások
[ Szerkesztve ]
-
válasz bullseye #101178 üzenetére
Nagyon ugyesek hogy az elore megfejtett 100db logikai feladat megoldasat gyorsan be tudják potyogni. Aki ezt vegigjatssza 10 ora alatt, ugy hogy nem ment hagyta ott a sidequesteket amibe belebotlott, az mar vallon veregetheti magat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz bullseye #101086 üzenetére
Valamiért 3 rész ugrott be - ne kérdezzétek miért
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz bullseye #100973 üzenetére
"GPU: 2x Nvidia Geforce GTX 980"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz bullseye #100310 üzenetére
Ez igaz, viszont nem is használod fel amit kapsz.
mindenki: Szóval szerintem hiába a szájkarate, mind két oldalnak van amiben igaza van és van amiben nem, abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy senki sem fog engedni, úgyhogy lassan belehetne fejezni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
válasz bullseye #100165 üzenetére
Hát, ez nekem eléggé igazi kitűzőnek látszik [profilomon]:
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #99929 üzenetére
na akkor csináljuk rendesen, aztán jöhet a savazás.rovat
1 dollárért
- The Last Remnant
- Life Is Strange Episode 1
- Tomb Raider I, II + III
- Murdered: Soul Suspectátlag felett(most 5 dollár, 4 dollárról indult)
- Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - nemsztím
- Just Cause Collection
- Front Mission Evolved
- Gyromancer
- Yosumin
- -20% kupon Just Cause 3-hoz a humbli boltban9 dollárért
- Lara Croft & the Temple of Osiris
- Tomb Raider: GOTY Edition
- Hitman Absolution: Elite EditionÖnmagában nem rossz csomag, de elmennek ezek a jó francba a hetente 2 bundlijukkal együtt, megérdemlik a refundot.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
válasz bullseye #99370 üzenetére
"To be fair, the page doesn't say it would contain only games that have never been in a Humble Bundle, just that it would contain games that have never been in a bundle before (which is does). I could see how you could interpret the text incorrectly though."
Facebookon valaki megmagyarazza még a novemberinel, de ezt nem tudom ertelmezni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
arty
veterán
válasz bullseye #99341 üzenetére
uplay
hogyan kell törölni uplay accot
érdemes elolvasni, micsoda egy nonszensz, de valahol érthető: nem akarják, hogy valaki mellékattintva elbukja a gyűjteményét... és tényleg csak az fogja végigszenvedni a procedúrát, aki valóban töröltetni szeretné magát
én így voltam vele - két accból az egyiket töröltetni akartam.
végigküzdöttem a procedúrát és.... törölték az accom. amit meg akartam volna tartani.
azért ehez kell egyfajta képesség.... nem követni a saját maguk által megszabott procedúrát, hanem kinyomozni juzerünk másik accát és AZT törölni. aztán heteken át szopatni. végül azé' megoldani, de nem ám bocsánatot kérve, hanem elsunnyogva, majd észreveszi, hogy már ujra megy (valami levél jött, talán belépési kísérletről és gyanus lett, h az a másik accom mailcime... és jéé... ment! első dolgom volt ujabb ticket és érdeklődni, hogyan történhetett. bocs+kussoljak, nesze két ócsó ingyenjáték. (najo, ez jólesett, még ha azótse se toltam őket ))sok sikert, remélem semmi komoly az uplay ticketed oka, mert akkor ....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz bullseye #99009 üzenetére
A Steam 3+ órásnak írja az Adewale story-t. Elvileg a Season Pass van a Deluxe-ban az alapjáték mellett? Azonkívül még van egy valag DLC, bár azokból egyedül a Freedom Cry story, úgy látom, a többi csak lópáncél.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #98469 üzenetére
Csak 15 dollár a játék és 12 dolláros pakkban van benne. Igazi bundlihoz méltó zakció, na.
Ugyanitt felhívnám a figyelmet egy másik érdekességre. Szóval bevezettek egy rakás új valutát random régiókban, de úgy nézem valahogy mindig sikerül az EU árazás alá betenni az újakat. A nevezett koreai csoda is a nyomorgó norvégoknak majd kétharmadába kerül, mint a burzsuj Közép-Balkán régiónak, de a több harmadik világbéli országnak mint Új-Zéland, Japán, és Kanada is hasonlóan megsegített ár jut.
más
GPCMR!
-
-
-
nagyúr
válasz bullseye #98239 üzenetére
A humble is annak írja a LoG2-őt, instalnt unlock ha előfizetsz.
Amugymeg a listában meg van említve hogy lesznek meglepetések is...
Egyébként szvsz akik meg szokták venni éven belül a játékokat amik érdeklik őket azonak ez semmi újat nem fog hozni általában.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
micafighter
nagyúr
válasz bullseye #98168 üzenetére
A "lemenjen" azt sugallja, hogy számára nem elég egy tetszőleges x>10€ értéktől eltérni 1 eurocenttel a 10 EUR irányába, hanem a 10 EUR-t egy adott Epszilon sugarú környezetén belül szeretné megközelíteni. Konklúzió: ő egy 10€ felé konvergáló árat szeretne
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bullseye #97868 üzenetére
Pont ezért irreális... mert ott is csak azért volt ekkora kompenzáció, mert egy 40 EUR-s SP-t töröltek (ezért volt az ingyen játék, vagy ekkora értékű kompenzáció eleve). Amit ugye az SP tulajok kaptak csak.
Batman AK esetében szó sincs erről, jön a beígért tartalom (akármennyi és milyen is az), nincs miért kompenzálni.
Azon lehet vitatkozni max, hogy igen a Unity-nél adtak egy pár órás DLC-t, (a többit ami azóta kijött küldi meg szépen megveheted 7-10 EUR-ért külön - lásd China). Ezért a max ami elvárható lenne hogy itt is adnak 1 max 2 történet DLC-t, na de nem egy egész Season Passt, vagy neadjisten egy másik tejles játékot... erről szó sem volt, meg nem is lehet nyilván.
Ha annyira rossz lenne az AK, hogy törölték volna, akkor igen... lehetne verni az asztalt hogy akkor legyenek szívesek 40 EUR értékben adni valamit most is. De ismétlem erről itt szó sincs.
Igazából sem előtte, sem azóta nem történ semmi ami indokolna ilyesmi hisztit.
A GTA V is mennyit csúszott, tudtommal nem adtak nagyon semmit az előrendelőknek.Ezt is fel lehet fogni úgy, hogy előrendelted az AK-t, és csúszott... bamm. Nagy dolog.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #97085 üzenetére
Most vertem le egy föld elementált aki csak és kizárólag a hárpiáimat támadta
az volt a játék - leírom, mert lehet játéktörténelmet írtak - hogy a hárpiámmal mindég olyan helyre léptem ahol nem ért el (ilyen csiki-csuki mint a malom nevű játékban) a többit meg elpateroltam a sarokba, közben semmi mással nem csapkodtam mint a hőssel egészed addig míg ki nem írta, hogy a hárpiám legalább egyet meg tud ölni közülük
hát, a stratégia nem az erőssége a játéknak, sem az okos AI
Az ork storyt nyomom nekem az tetszik egyébként!
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
bul07
nagyúr
válasz bullseye #96844 üzenetére
Na igen de én a fő fiókom jelszavát ki nem adom egy külső nem is tudom ki által készített programnak
Al fiókon használom és is, általában üres a raktár[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
válasz bullseye #96510 üzenetére
Azt írják nagyon rossz az optimalizáció és nagy a input lag azonkívül egy az egybe ghost.
Ez jó szöveg:
Semmiféle újítást nem találtam a játékban a seggen való csúszáson kívűl. A fegyverek kinézete kicsit változott, de lényegében ugyanaz a választék. A Ghost 2 találóbb név lett volna.
- A játék optimalizáltsága simán botrány. i7 procival, 7870 amd karival, valamint 8 giga ram társaságában a játék csak low grafikán hajlandó 100 fölötti fpssel menni. Miért is kell a codban 100 fölötti fps? - kérdezi pistike megrőkönyödve, miközben nagy vízfejét vészjóslóan rázza. Nos, azért mert az új codokban iszonytató inputlag van kevés fpsnél, ami azt jelenti, hogy az egér leadott jele késik, így nehéz időben reagálni egy esetleges ellenfélre. 100-as renderen olyan 10 és 20 között ingadozik az fps, ha pedig lentebb viszem akkor pedig nem látok tovább 10 méternél.
- A perkek és killstreakek borzasztóak. Kikerülhetetlen 20 darab robbanó hordó száguld feléd ezer kilóméter per órával, vagy éppen csak a két méterre levő társad kap egy elektromos töltést, amibe te is meghalsz. DE, a prímet mégis a rövid wallhack viszi. Problémáid voltak a cheat beszerzéssel? Nem gáz, most már beleépítették a játékba az ostoba fajtádnak.
- Maradt a pont alapú class készítés, tehát egy bizonyos mennyiségű pontot fordíthatsz vegyesen fegyverkiegészítőkre, gránátokra, valamint ostoba perkekre. Megteheted azt, hogy nem használsz gránátot, inkább valami ironsightot raksz fel a csúzlira.
- A mozgást próbálták lelopni újból a Titanfall-ból, de sajnos még mindig bugos, és nem illeszkedik teljesen a pályákhoz. ha kicsit elfordulsz lőni az enemyt, egyből leugrik a falról, ami sok esetben egy 200m mély völgyet jelent, ezzel koszos életed végét is egyben.
A két csapat most már teljesen megkülönbözhetetlen, csak a fej fölötti ikon mutatja, hogy az a fekete ruhás majom aki éppen a falon próbál mászni eleln vagy veled van. Végeredményben szerintem ez az a szint, ami alá már nem tudnak menni, és még így is rengeteg eladás lesz. Egyre jobban azt érzem, hogy elveszíti mivoltát a franchise, és egy ilyen emblémákkal tűzdelt f2p szintű mócsing válik belőle...csak itt 100 euroba kerül egy full játék szezon passzal együtt...ami egyébként kidobott pénz, hisz jövőre ugyanebben az időben új rész jön.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
addikt
válasz bullseye #96322 üzenetére
"tisztességesen brutális" ->
Egyébként igen, itt legalább látszik minde akadály. A Cat Mario igazi köcsögség, láttam belőle rage gameplayt. Mondjuk minden ilyen játék arra épül, hogy valahol úgyis elrontod, de addig próbálkozol amíg nem sikerül, mert egyébként megcsinálható - ha van türelmed. Nekem nincs.
Viszont a CK videó zenéje qrvajó, most hallgatom negyedjéreCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz bullseye #96319 üzenetére
Visítva röhögtem végig a videót (munkahelyen azért ez elég fura pillantásokat eredményez ) Ez az a típusú játék amit szöges ostorral verve sem játszanék. A "rage" végigjátszásokra rá sem merek keresni
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bullseye #95927 üzenetére
Ilyen helyrol elvbol nem vasarolunk.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csapoati
nagyúr
válasz bullseye #95805 üzenetére
Pontosan, én is így állok hozzájuk. Vásárolok tőlük, de tisztában vagyok, hogy elveszthetem a játékokat. Nem értem mire fel jött ez az agresszív hangnem a kollégától. Fogjuk a melegre.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
-
i2k
őstag
válasz bullseye #95583 üzenetére
"A spoilert el akartátok kerülni, ehhez képest épp csak az előző rész végét sikerült elspoilerezni. Minden elismerésem!"
(Videó alatt írják a Gurusoknak)Még jó, hogy csak az első egy percet hallgattam végig... Én ugyanis még csak az Arkham City-t játszom végig, és előttem még a köztes 2D és az Origin.
-
Agyzuzo
addikt
válasz bullseye #95511 üzenetére
De így még van is értelme a pre-ordernek, egyébként meg semmi. Egy 2 eurós DLC grátisz miatt eszemben sincs előrendelni egy 60 EUR-os címet, de ha pre-orderben 20 EUR, akkor azért meggondolja az ember. Heroes 7 pre-orderrel is úgy voltam, hogy ennyiért jöhet, annyira csak nem tudják elcseszni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Urguru
aktív tag
válasz bullseye #95452 üzenetére
Nem! Azt kérik számon , hogy 1,5 éve nyertem és nincs a "steam" listámba. Sajna nem tudtam akkor , hogy jelentenem kéne , hogy felhasználhatatlan nyeremény.
ui.: Ezért kell ROW mert nincs kedvem megvédeni magamat amikor semmit nem tettem..
ui2.: eami segíteni akart ezt értékelem.
ui3: Mindenkinek köszönöm !
-
-
nagyúr
válasz bullseye #95210 üzenetére
Ennél gyorsabb általában... akár pár órán belül is eltűnhet a játék a fiókodról és elbírálásra kerül.
Egyedül a kifizetés lassú. Nem hiszem hogy életképes ötlet...[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #95210 üzenetére
De ezt mégis hogy? Mikor indítod a refundot nem kerül rögzítésre a játékidőd, ha elbírálásig 8 órát beletolsz simán elhajtanak. Pozitív elbírálás után viszont azonnal lekapják a fiókodról, nem tudsz vele 10 percet sem játszani. Nagyon nyegle próbálkozások ezek, még sokat kell rafinálódni a cseleknek, hogy a refund kijátszását taglaló hozzászólásokat tiltsák Olliék a topikból.
más
Megrendülve jutott tudomásomra a tegnapi Home of Wargamers 2015 Developers Conference Twitch stream alkalmával, hogy a játékipar egyik "legelmaradottabb" területével, a taktikai, stratégiai, és mindenféle harci szimulációs cuccokkal foglalkozó Slitherine Group kiadó végre kirúgja Fort Niche ódon kapuját, és nyit a világ felé. Jobb UI-t és általános kinézetet, modernebb játékmenetet, normálisabb árazást, bundlizások lehetőségét, erősebb quality controlt, fejlesztőiknek biztos hátteret, jobb marketinget, a közösségi média jobb kihasználását, Steamen és mobil alkalmazásboltokban erősebb jelenlétet ígértek, gyakorlatilag mindent amitől a vaskalaposabb öreg grognardok szívszélhűdést kapnának, de megteremti a lehetőségét a mainstreamnél komolyabb hadijátékok fiatalabb generációkkal való megismertetésének.
Én meg elolvadtam a gyönyörűségtől, hogy egy számomra kedves terület végén még általános megismerésre és elterjedésre talál. Talán még megéljük azt is, hogy az aktuális Battlefield rész kinézetével vetekedő Combat Mission zakciója a Steam top sellers listáját vezeti egész nap. Miközben Battlefronték ma ilyen véleményen vannak.
-
i2k
őstag
válasz bullseye #95028 üzenetére
"vagy csinálnak 125 percnyi nagyon jó tartalmat a játék elejére, és csak onnan tojnak bele."
Jajj, csak ez ne jusson nekik soha eszükbe, könyörgöm...!
-
ZsZso
Közösségépítő
-
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz bullseye #94468 üzenetére
Hozzászóló, játékcím és kész.
A végén fogod és beírod egy előre elkészített Excel táblába.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz bullseye #94458 üzenetére
Valóban túlságosan elkanyarodtunk, de akkor már én is tennék hozzá:
1, Crytek-en kívül más is beszól,másnak is vannak furcsa szokásai, más is megkapja a magáét, de még ennyire senkit sem veséztetek/veséztünk ki.
4, Ugyanezen a véleményen vagyok.Ha valaki olyan dolgokat tesz, ami mások számára "életszerűtlen", de az adott személynek teljesen normális, akkor miért veri ki az annyira a biztosítékot? Még jó, hogy én nem írogatok a gépemről, fizetésemről és egyebekről, ki tudja én is mekkora oltást kapnék...
eami: Remélem ezt nem csak Te gondolod így, hanem Crytek és a többi hozzászóló is.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
djculture
félisten
válasz bullseye #94432 üzenetére
Mindegy mert először semmi ilyesmi nem volt csak hogy ingyen lesznek a dlc-k, utána jött be ez.
Az új batman-hez képest mondjuk ez még el is fogadható. Az lesz az igazi pénztemető.. Ott ahogy hallani teljes értékü játékod akkor lesz ha előrendeled minimum kétszer a játékot különböző helyeken meg veszel hozzá dlc előfizetést is[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz bullseye #93992 üzenetére
Szerintem minimális igénye az embernek hogy ne hazudjanak a képébe.
Elmész a boltba ahol öles betükkel kivan irva hogy akciós fűnyiró lesz majd következő hónapban minden kiegészitő ingyen van hozzá. Hazamész előre elrakod a lét rá. Majd legközelebb jársz arra már látod más van már kiírva, igazából csak 9 pótcsavar van hozzá a pluszkést külön kell megvenni meg a rezgőmentesitő fogantyút is plusz az állitható kerék is plusz pénzes tartozék igaz e nélkül is működik a cucc csak éppen igy gyártották le hogy ezek a kellékekkel teljes a komfortérzés használattal. Te mit csinálnál ilyen hülyeség után. Legtöbb ember ilyenkor hazamegy a picsába és többet a bolt környékére nemmegy.. Szerintem te se szereted ha megvezetnek meg mást se..Ilyenkor a bolt is meg most is a kiadó is segget csinált a szájából ezt magyarosan így mondják...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest